Udvalgte nyheder

Udskoling

Ny inspiration til undervisning og vejledning i udskolingen

23. maj 2017 - 11:37
Det nye udskolingsmateriale giver kommuner, skoler og dermed skoleforvaltninger, skoleledere, lærere og pædagogisk personale inspiration og vejledning til at skabe en mere varieret og anvendelsesorienteret undervisning i udskolingen.
Danmarkskanon
© Danmarkskanon

Konkurrence: Fra Danmarkskanon til #klassenskanon

18. maj 2017 - 10:59
Fra Danmarkskanon til #klassenskanon: Undervisningsministeriet og Kulturministeriet har lanceret en landsdækkende klassekonkurrence under navnet #klassenskanon og tilhørende undervisningsmateriale om Danmarkskanonen.
Fredericia Gymnasium har arbejdet med formativ feedback og skriftlighed.

Nyt tema om gymnasiereformen

24. april 2017 - 15:19
Med gymnasiereformen skal fokus på feedback og evalueringskultur styrkes yderligere - men hvad siger forskningen og hvilke erfaringer har skolerne allerede gjort sig? Se video og læs mere på et nyt tema om gymnasiereformen.
Billede til reformationstemaet

Konkurrence: Lav Luther-film med dine elever i skolen

19. april 2017 - 08:56
Få Luther ind i undervisningen gennem film og medier i anledningen af en filmkonkurrence udskrevet af præsidiet for reformationsjubilæet.
it

Ny rådgivningsgruppe for digital læring

4. april 2017 - 22:12
Undervisningsminister Merete Riisager har nedsat en rådgivningsgruppe for digital læring. Gruppen skal blandt andet rådgive ministeren om, hvilke kompetencer arbejdsmarkedet efterspørger nu og i fremtiden.