AT-2016 Græsk, latin og oldtidskundskab

Vær med i årets fælles AT-brainstorming for de klassiske fag!

Skriv ind på vores fælles Padlet-forum.

Talebobler

Traditionen tro tager vi i de klassiske fag en fælles brainstorm omkring årets AT-emne. Det sker i år på et fælles forum i Padlet - bare klik på linket ovenfor.

Det kræver ikke login at skrive på dette forum, og man opretter et indlæg ved blot at dobbeltklikke et tomt sted på "væggen" og så skrive.

De indkomne forslag vil desuden løbende blive lagt ind i et idékatalog her på EMU (link/modul kommer senere).

Da der er flere online-fora for de klassiske fag, vil jeg gerne bede alle hjælpe med at samle ideerne ét sted. Så hvis I ser et godt indspark på et andet forum end Padlet, må I meget gerne bede vedkommende, der har skrevet indlægget, kopiere det ind også på Padlet.

Vi ses til brainstorming fra og med d. 25.1.!

Se også EMU's generelle AT 2016-modul (link under "Del af pakke") samt det ekstra klassiske AT-modul med gode links (link under Relaterede moduler).

Venlig hilsen
Chresteria Neutzsky-Wulff

Produceret i samarbejde med

Centre for Undervisningsmidler

Centre for Undervisningsmidler har ansat 30 fagredaktører med solidt kendskab til pædagogik og undervisning til at udvikle fagsiderne til de gymnasiale uddannelser på EMU (STX/HF). Fagsiderne udvikles og vedligeholdes i samarbejde med de faglige foreninger og Undervisningsministeriet.

Se mere om samarbejdet her.

CFU findes også på EMUen. Siderne vedligeholdes af CFU selv - se her. Her kan skolerne søge information om landsdækkende aktiviteter, ligesom man kan finde CFU-centrenes lokale websites.

cfu-v1.png

Relaterede links