Erhvervsøkonomi og den merkantile caseeksamen

Dansk Supermarked Groups materialebank for erhvervsøkonomi. Det overordnede formål med materialebanken er, at den skal bruges som inspiration til dine egne caseopgaver.

Materialebanken er inddelt i temaer, og under hvert tema kan du finde:

  • eksempler på emner til caseopgaver
  • eksempler på caseopgaver
  • materialer fra Dansk Supermarked Group
  • artikler om Dansk Supermarked Group

Formålet med nedenstående eksempler er at skabe sammenhæng mellem den daglige undervisning, fagets mål og caseeksamen. Byg selv videre på eksemplerne eller tilpas dem dine caseopgaver.

Faglig ansvarlig: Eva Vang Christensen Evc@ucrs.dk , UddannelsesCenter Ringkøbing Skjern, Vestjydsk Handelsskole og Handelsgymnasium.

Inspirationsmaterialer fordelt på temaer (4)

Erhvervsøkonomi - Historie og organisation

Dansk Supermarked Group
© Dansk Supermarked Group
Dansk Supermarked Groups historie er mere end 100 år gammel; helt præcist starter historien i 1906. Det startede som en lille manufakturbutik i Aarhus og 42 år senere i 1948 åbnede Salling Stormagasin.

Erhvervsøkonomi - Økonomi

Dansk Supermarked Group
© William Pedersen
Danmarks største detailhandelsvirksomhed viste i 2014 uformindsket indtjeningsevne i et svært marked.

Erhvervsøkonomi - Verden omkring Dansk Supermarked Group

Dansk Supermarked Group
© RAISFOTO, Dansk Supermarked Group
Dagligvarehandlen i Danmark er præget af stor konkurrence på markedet og indtjeningen er trængt. Dansk Supermarked Groups plan er at udnytte nye markedsmuligheder og forsøge at øge omsætningen og reducere omkostningerne.

Produceret i samarbejde med

Dansk Supermarked Group

Dansk Supermarked Group er en international detailvirksomhed, som er repræsenteret i fem lande. Vores brands føtex, Bilka, Netto, Salling og Wupti bliver hver dag besøgt at 1,4 millioner kunder. Foruden Danmark, er Netto etableret i Sverige, Polen, Tyskland og Storbritannien.

Relaterede moduler