Learning to Think in a Digital Society - Lonnie Laugaard Rasmussen

Lonnie Laugaard Rasmussen fra Skrillingeskolen i Middelfart, deltog 28.-30. september i eTwinning-konference i Athen. Lonnie er desuden eTwinning-ambassadør, med særligt fokus på specialundervisning/inklusion.

Lonnie Laugaard Rasmussen har efter konferencen udtalt:

"Jeg cykler en del af vejen til arbejde i Middelfart, og får på sådan en cykeltur tænkt nogle gode tanker.
Jeg har tænkt en del over vores snak på caféen efter afslutningscermonien i forhold til skriftlig feedback/ artikel til EMUs hjemmeside, og jeg kan godt godt se ideen i skriftlighed hvis der er kvalitet i det, og det har relevans for flere.
Jeg har derefter tænkt på hvad jeg vil kunne bidrage med til flere end en lille gruppe læsere, og så skulle det være vinklen på "specialundervisning/inklusion" hvordan inklusion kan være en ressource i stedet for en begrænsning i et eTwinning-samarbejde.
Det er i hvert fald en emne som jeg har drøftet med flere kollegaere i dag på baggrund af workshoppen med den walisiske lærer Ruth.”

Se herunder en lille video, hvor Lonnie Laugaard Rasmussen fortæller om sine indtryk fra konferencen.

Produceret i samarbejde med

Centre for Undervisningsmidler

Centre for Undervisningsmidler har ansat 30 fagredaktører med solidt kendskab til pædagogik og undervisning til at udvikle fagsiderne til de gymnasiale uddannelser på EMU (STX/HF). Fagsiderne udvikles og vedligeholdes i samarbejde med de faglige foreninger og Undervisningsministeriet.

Se mere om samarbejdet her.

CFU findes også på EMUen. Siderne vedligeholdes af CFU selv - se her. Her kan skolerne søge information om landsdækkende aktiviteter, ligesom man kan finde CFU-centrenes lokale websites.

cfu-v1.png

Relaterede links

Pdf med programmet 28.-30. september 2017

Tema