Learning to Think in a Digital Society - Lotte Tingsager

Lotte Tingsager, Tarup Skole, Odense, deltog 28.-30. september i eTwinning-konference i Athen. Lotte har lavet flere eTwinning-projekter med matematik og kodning som emne.

Lotte Tingsagers nyeste eTwinning-projekt "Make Coding Fun" blev startet på konferencen "Learning to Think in a Digital Society" i Athen med en fransk skole som partner.

Lotte har tidligere lavet projekter. Et eksempel er "Mit der Zeit gehen" - øverst til højre er der link til projektets TwinSpace. Projektet er netop blevet tildelt et dansk eTwinning Kvalitetscertifikat.

Se herunder en lille video, hvor Lotte Tingsager fortæller om sit udbytte af eTwinning-konferencen - herunder om et nyt projekt med kodning som tema.

Produceret i samarbejde med

Centre for Undervisningsmidler

Centre for Undervisningsmidler har ansat 30 fagredaktører med solidt kendskab til pædagogik og undervisning til at udvikle fagsiderne til de gymnasiale uddannelser på EMU (STX/HF). Fagsiderne udvikles og vedligeholdes i samarbejde med de faglige foreninger og Undervisningsministeriet.

Se mere om samarbejdet her.

CFU findes også på EMUen. Siderne vedligeholdes af CFU selv - se her. Her kan skolerne søge information om landsdækkende aktiviteter, ligesom man kan finde CFU-centrenes lokale websites.

cfu-v1.png

Relaterede links

Pdf med programmet 28.-30. september 2017
Den offentligt tilgængelige del af TwinSpace for Lotte Tingsagers tidligere projekt 'Mit der Zeit gehen'.

Tema