Merkantil caseeksamen 2017-18

Sanistål er casevirksomhed for årets merkantile caseeksamen fra 1. april 2017 til 31. marts 2018.

Elevmaterialer og vejledninger 2017-18

vejledningCOLOURBOX.jpg

Vejledninger og gode råd, merkantil caseeksamen 2017-18

Fra 2015 er den merkantile caseeksamen valgfri. Derfor er der ikke udarbejdet vejledning til arbejdet med materialerne fra Sanistål. På siden kan du finde hjælp og gode råd til, hvordan undervisere kan koble undervisningen mellem casevirksomhed og faglig teori og praksis.
Mere end du tror
© Sanistål.dk

Fotogalleri - Sanistål

Fotogalleri som eleverne kan bruge i forbindelse med den merkantile caseeksamen.

Fagrettede inspirationsmaterialer til undervisere

Lager Billund4
© Sanistål.dk

Sanistål Afsætning og den merkantile caseeksamen

Her finder du materiale og eksempler på opgaver til den merkantile caseeksamen i faget afsætning. Materialet kan anvendes som inspiration i undervisningen og i forberedelserne til caseeksamen.
Sanistål Byggeri 3
© Sanistål.dk

Sanistål - Andet fremmedsprog og den merkantile caseeksamen

Her finder du det materiale om Sanistål, der er særlig anvendeligt for andet fremmedsprog. Formålet med caseopgaverne er at komme med idéer til brede opgaver i tysk, fransk og spansk til 2. fremmedsprog med vægt på skriftligheden. Brug forslagene som inspiration og byg videre på dem.
Lager Taulov-sav
© Sanistål.dk

Sanistål -Informationsteknologi og den merkantile caseeksamen

Materialebanken for faget informationsteknologi har samlet indholdet under temaet It og Logistik. Det indeholder eksempler på emner til caseopgaver og eksempler på indhold i caseopgaver. Det indeholder desuden dokumenter, der uddyber nogle af punkterne. Der er i dokumenterne også links til eksterne websider. Formålet med materialebanken er, at den skal bruges som inspiration til dine egne caseopgaver.
Sanistål Industri
© Sanistål.dk

Sanistål Matematik og den merkantile caseeksamen

Her finder du materiale, der kan bruges til inspiration i undervisningen, der skal forberede eleverne på den merkantile caseeksamen. Der er ligeledes udarbejdet eksempler på opgaver, der kan give inspiration til egne opgaver til caseeksamen i matematik.
Lager Taulov8
© Sanistål.dk

Sanistål - Organisation og den merkantile caseeksamen

Her finder du materialer, der kan anvendes som inspiration til undervisningen i faget organisation, og som forbereder eleverne til caseeksamen. Endvidere finder du eksempler på emner og opgaver til caseeksamen, som kan bruges som inspiration både i undervisningen og til udfærdigelse af dine egne caseeksamensopgaver.
Sanistål pressefoto
© Sanistål

Sanistål Samfundsfag og den merkantile caseeksamen

Dette er Sanistål materialebank for samfundsfag. Formålet med denne materialebank er, at den skal bruges som inspiration til underviserens eget arbejde med case-opgaver i samfundsfag, samtidig med at eksemplerne skal skabe sammenhæng mellem fagets mål, den daglige undervisning og slutteligt case-eksamen.

Produceret i samarbejde med

Sanistål A/S

Sanistål A/S er en dansk håndværkergrossist, der er repræsenteret i Danmark, Tyskland og Polen. Sanistål beskæftiger 1.600 medarbejdere i bl.a. salg, lager og logistik. Virksomheden ønsker at udvikle nye koncepter til kunderne, så disses konkurrencekraft øges.