School Education Gateway - din nye vej til Europa

Portalen "School Education Gateway" udvikler sig hele tiden. Se de to nye videoer i bunden af denne side. De fortæller om School Education Gateway og Teacher Academy

På den nye portal har du først og fremmest disse muligheder:

  1. Du kan finde oversigt over muligheder for at finde et kursus i ét af programlandene - meget relevant hvis du har søgt eller vil søge mobiliteter gennem Key Action 1 i Erasmus+ programmet.
  2. Andre mobilitetsmuligheder - fx muligheder for at finde et sted, hvor du kan komme på et job-shadowingophold - Erasmus+ Key Action 1.
  3. Du kan registrere din skole som vært for udenlandske lærere, der vil på job-shadowing i Danmark.
  4. Partnersøgning til strategiske partnerskaber - Erasmus+ Key Action 2.
  5. Mulighed for at finde både online- og onsite-kurser - lige nu annonceres onlinekurserne "Cultural Diversity in Your Classroom" og "Competences for 21st Century Schools". Der er links til beskrivelse af kurserne under "Relaterede links" på denne side.

.Udover ovenstående muligheder har "School Education Gateway" følgende elementer:

Informationstjeneste: Få oplysninger om de forskellige landes undervisningspolitikker på både nationalt og europæisk niveau.

Vejledninger: Find vejledninger til, hvordan du bruger Erasmus+ programmet mest effektivt.

Praksisdeling: Der vil komme eksempler fra europæiske klasseværelser - til inspiration for alle.

Du kan bruge "School Education Gateway" uden at logge ind, men hvis du logger ind - med dit eTwinning brugernavn og adgangskode, får du mulighed for at gemme søgninger, bedømme og kommentere artikler mm.

Produceret i samarbejde med

Centre for Undervisningsmidler

Centre for Undervisningsmidler har ansat 30 fagredaktører med solidt kendskab til pædagogik og undervisning til at udvikle fagsiderne til de gymnasiale uddannelser på EMU (STX/HF). Fagsiderne udvikles og vedligeholdes i samarbejde med de faglige foreninger og Undervisningsministeriet.

Se mere om samarbejdet her.

CFU findes også på EMUen. Siderne vedligeholdes af CFU selv - se her. Her kan skolerne søge information om landsdækkende aktiviteter, ligesom man kan finde CFU-centrenes lokale websites.

cfu-v1.png

Relaterede filer

Informationsark på dansk om School Education Gateway
Informationsark på dansk om Teacher Academy

Relaterede links

Artikel på Styrelsen for Videgående Uddannelsers hjemmeside, Internationale Uddannelsesprogrammer.
Læs eTwinning-ambassadør Tine Jespersens beretning om deltagelse onlinekurset "Project based learning"