Merkantil caseeksamen 2016-17

Dansk Supermarked Group er casevirksomhed for årets merkantile caseeksamen fra 1. april 2016 til 31. marts 2017.

Elevmaterialer og vejledninger

vejledningCOLOURBOX.jpg

Vejledninger og gode råd, merkantil caseeksamen 2016-17

Fra 2015 er den merkantile caseeksamen valgfri. Derfor er der ikke udarbejdet vejledning til arbejdet med materialerne fra Dansk Supermarked Group. På siden kan du finde hjælp og gode råd til, hvordan undervisere kan koble undervisningen mellem casevirksomhed og faglig teori og praksis.

Fagrettede inspirationsmaterialer til undervisere

Dansk Supermarked Group
© Dansk Supermarked Group, RAIS foto

Afsætning og den merkantile caseeksamen

Her finder du materiale, der kan anvendes som inspiration i undervisningen, der forbereder eleverne til caseeksamen og eksempler på opgaver, der mere direkte relaterer til formulering af opgaver til caseeksamen.
Opsætning af varer

Andet fremmedsprog og den merkantile caseeksamen

Her finder du det materiale om Dansk Supermarked Group, der er særligt anvendeligt for andet fremmedsprog. Formålet med caseopgaverne er at komme med idéer til opgaver i tysk, fransk og spansk til 2. fremmedsprog, som giver mening for eleverne. Brug forslagene som inspiration.
Dansk Supermarked Group
© Dansk Supermarked Group, RAIS foto

Erhvervsøkonomi og den merkantile caseeksamen

Dansk Supermarked Groups materialebank for erhvervsøkonomi. Det overordnede formål med materialebanken er, at den skal bruges som inspiration til dine egne caseopgaver.
Dansk Supermarked Group
© William Pedersen

Informationsteknologi - It og logistik

Materialebanken for faget informationsteknologi har samlet indholdet under temaet It og Logistik. Det indeholder eksempler på emner til caseopgaver og eksempler på indhold i caseopgaver. Det indeholder desuden dokumenter, der uddyber nogle af punkterne. Der er i dokumenterne også links til eksterne websider. Formålet med materialebanken er, at den skal bruges som inspiration til dine egne caseopgaver.
Medarbejdere
© Dansk Supermarked Group, RAIS Foto

Matematik og den merkantile caseeksamen

Her finder du materialet om Dansk Supermarked Group, som er særligt anvendeligt for faget Matematik. Materialet er tænkt som inspiration til udarbejdelse af caseopgaver til eksamen, og indeholder en del konkrete eksempler.
Flag
© Dansk Supermarked Group

Organisation og den merkantile caseeksamen

Her finder du materialer, der kan anvendes som inspiration til undervisningen og som forbereder eleverne til caseeksamen. Endvidere finder du eksempler på emner og opgaver til caseeksamen, som kan bruges som inspiration både i undervisningen og til udfærdigelse af dine egne caseeksamensopgaver.
Kunder i supermarked
© Dansk Supermarked Group

Samfundsfag og den merkantile caseeksamen

Dette er Dansk Supermarked Groups materialebank for samfundsfag. Formålet med denne materialebank er, at den skal bruges som inspiration til underviserens eget arbejde med caseopgaver i samfundsfag, samtidig med at eksemplerne skal skabe sammenhæng mellem fagets mål, den daglige undervisning og slutteligt caseeksamen.

Produceret i samarbejde med

Dansk Supermarked Group

Dansk Supermarked Group er en international detailvirksomhed, som er repræsenteret i fem lande. Vores brands føtex, Bilka, Netto, Salling og Wupti bliver hver dag besøgt at 1,4 millioner kunder. Foruden Danmark, er Netto etableret i Sverige, Polen, Tyskland og Storbritannien.