Danmarks Læringsfestival 1.-2. marts 2017

Over to dage i marts forvandler Danmarks Læringsfestival Bella Center til et levende inspirationskatalog for hele uddannelsesverdenen.
Danmarks Læringsfestival 2017

Hvad er Danmarks Læringsfestival?

Årets tilbud til dig, der arbejder med læring indenfor dagtilbud, grundskolen, gymnasium, erhvervs- og voksenuddannelserne samt ledelse.

Læringsfestivalen byder på et overflødighedshorn af ny viden og løsninger i praksis. Kom og mød 7.000 andre undervisere, pædagoger, konsulenter og ledere.

Hvad kan vi forvente os af den teknologiske udvikling i et bredt perspektiv? Hvad er digital dannelse? Og hvordan kan pædagoger og lærere udvikle arbejdet med børn, unge og voksnes læring? Det er noget af det, der er i fokus på årets læringsfestival i Bella Center den 1. og 2. marts 2017. Temaet for årets konference er ”Fremtidens kompetencer”.

Udstilling og konference

Festivalen består af to spor: en udstilling og en konference.

I den gratis udstilling præsenterer og demonstrerer forlag og organisationer læremidler og digitale tilbud. I udstillingen vil der også være en lang række gratis oplæg.

Deltagelse i konferencen kræver billet. Den giver adgang til en eller to dage med foredrag, keynotes, forplejning, adgang til udstillingen og netværk med 7.000 professionelle kolleger.

Konferencens tema bliver rammesat af professor Vincent F. Hendricks, CEO og medstifter af Dare Disrupt Anders Hvid, fremtidsforsker Anne Skare Nielsen og den internationale læringsekspert Dr. William Rankin.

Konferenceprogrammet er inddelt i temaerne: grundskole, ledelse, gymnasium, erhvervs- og voksenuddannelse samt dagtilbud. Derudover bliver der arrangeret flere særarrangementer for blandt andet undervisere på lærer- og pædagoguddannelserne og Forskernetværket for pædagogisk it.

Tilmelding

Læs mere om konferencen og om, hvordan du tilmelder dig på hjemmesiden www.danmarkslæringsfestival.dk.