Nu er det nye EMU klar

EMU's sider for de gymnasiale uddannelser er blevet omlagt, så besøgende hurtigt og nemt kan finde det gode faglige indhold. Gå selv på opdagelse i det nye EMU.

Klik fx forbi 'Eksperimentelt arbejde' på biologi stx og oplev det nye EMU.

Eksperimentalt arbejde i biologi stx

Omlægning af EMU-siderne

Nu er det slut med at lede med lys og lygte efter forslag til undervisningsforløb, aktiviteter i undervisningen eller inspirationsmateriale.

Gennem den seneste tid har vi nemlig arbejdet på at gøre EMU's sider for de gymnasiale uddannelser mere brugervenlige. Derfor er EMU's sider for stx, htx, hhx og hf nu blevet omlagt, så det er lettere for besøgende at finde lige præcis dét, de skal bruge.

Resultater der passer til din søgning

I samarbejde med EMU-redaktørerner har vi inddelt alle fagene i faglige hovedkategorier på baggrund af fagets kernestof og faglige mål, så man hurtigt kan navigere rundt på det forskellige sider. Når du klikker på en kategori på et fags forside, for eksempel eksperiementelt arbejde på biologi stx, bliver du nu ledt frem til en oversigtsside, som giver dig det store overblik over emnet.

Se et eksempel Eksperimentelt arbejde - biologi stx

Derfor bliver du nu udelukkende præsenteret for indhold, der er relevant for netop din søgning - alt sammen på en nem og overskuelig måde.

Du kan selv gå på opdagelse i de opdaterede sider nu. Klik for eksempel forbi biologi stx og oplev selv det nye EMU.dk.

Biologi stx på EMU