Undervisning i COP21, bæredygtighed og innovation

Undervisningsministeriet, Grønt Flag Grøn Skole, Dansk Arkitektur Center, Naturvidenskabernes Hus og NTS-Centret inviterer til en inspirationsdag for undervisere på ungdomsuddannelser i hele Danmark.
Dansk Arkitektur Center

I december 2015 afholdes Klimatopmøde (COP21) i Paris, hvor 190 lande vil fortsætte arbejdet med en klimaaftale. I Danmark står undervisning i bæredygtighed og innovation højt på dagsorden, og efterspørgslen på inspiration til nye og vedkommende fagfaglige og tværfaglige forløb er voksende.

Undervisningsministeriet, Grønt Flag Grøn Skole, Dansk Arkitektur Center, Naturvidenskabernes Hus og NTS-Centret inviterer til en inspirationsdag for undervisere på ungdomsuddannelser i hele Danmark.

Formål og målgruppe 

Inspirationsdagen henvender sig til undervisere på ungdomsuddannelser inden for hele fagpaletten –naturvidenskab, humaniora og samfundsfag. På dagen vil vi inspirere undervisere til at arbejde med COP21 som ramme for undervisningsforløb, vise tværfaglige muligheder for undervisning i bæredygtighed og innovation samt tilbyde aktuel viden om klima og bæredygtighed via keynotes Jesper Theilgaard og Katherine Richardson.

Dagen veksler mellem oplæg og workshops, hvor deltagerne i grupper får lejlighed til at arbejde i dybden med udvalgte emner. Der vil være gode muligheder for at netværke og erfaringsudveksle med kolleger fra ungdomsuddannelser i hele landet.

Hvornår: Mandag den 28. september kl. 10.15-16.00

Hvor: Borups Højskole, Store Sal, Frederiksholms Kanal 24, København K

Deltagergebyr på 500 kr. Forplejning er inkluderet.

Tilmelding: www.dac.dk/cop21

Relaterede filer

Download invitationen til inspirationsdag d. 28. september for undervisere på ungdomsuddannelser