Samarbejdspartnere

cfu-v1.png

Nyheder

Science on Stage festival

Science on Stage 2017 i Ungarn

Vær med når de bedste naturfagsundervisere fra hele Europa og forskellige associerede lande samles til den europæiske Science on Stage festival 29. juni-2. juli 2017 og præsenterer deres mest innovative og spektakulære undervisningsprojekter.

Subscribe to Nyheder

Redaktøren anbefaler

 • Gadebillede fra nørrebrogade i København

  Byforskning - forløb om Byøkologi

  Byøkologi: Et naturfagligt forløb over 9 hele undervisningsdage samt ½ års undervisning. Ved udgangen af 2011 var over halvdelen af jordens befolkningen bosat i byområder. I Danmark - og resten af Europa - er andelen meget større. Det giver selvsagt nogle udfordringer af forskellig art, når forbrug og produktion er adskilt, samt når spredningen af arten mennesket bliver så ujævn.

 • Billede af en vandkikkert7

  Åer og vandløb

  Åen i din baghave. Vandløbsøkologi er et godt emne til at introducere basal økologi og klimatologi. Det vil være naturligt at lade dette understøtte introduktionen til kemi C. Forløbet kan tage afsæt i en introtur. Der arbejdes med nogle basale naturvidenskabelige sammenhænge, som de udmønter sig et et dansk vandløb. Menneskets påvirkning af naturen synliggøres.

 • Stevns klint

  Stevns klint

  Geologi, evolution og genetik i samspil med syre/base og protein kemi.

Seneste moduler

Bæredygtig udvikling

Kenyas fremtid (lektion 5&6)

Lektion 5 og 6 byder på politisk stillingtagen i forhold til de udfordringer, et land som Kenya står over for. Der trækkes tråde tilbage til de foregående lektioner, og der perspektiveres til fremtidige forhold i Kenya.

Subscribe to Seneste moduler

Temaer