Nyheder

Etisk kodeks
Det seneste år er der kommet mange historier frem om især unge piger, der har fået delt nøgenbilleder og intime videoer på nettet mod deres vilje. Som en reaktion på det har en arbejdsgruppe, nedsat af minister for børn, undervisning og ligestilling Ellen Trane Nørby, udarbejdet et etisk kodeks mod deling af krænkende materiale på nettet.
Subscribe to Nyheder

Redaktøren anbefaler

  • Pige mobbet af gruppe

    Alle for én mod mobning - Ungdomsuddannelser

    Mobning og ensomhed er også et problem på ungdomsuddannelserne. Mobning er et gruppefænomen, hvor alle i fællesskabet er med til at skabe en tryg eller utryg kultur. Her finder du en samling af den nyeste viden om mobning - og værktøjer til at forebygge og bekæmpe mobning, både off- og online.

  • Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestillings logo

    Faglig udvikling i praksis (FIP) 2016-17

    Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling har iværksat programmet "Faglig udvikling i praksis" (FIP-kurser), der skal understøtte den faglige og didaktiske udvikling i de enkelte fag. Der er udsendt invitationer til FIP-dialogmøder i efteråret 2016, hvor deltagelse er gratis.

Seneste moduler

Etisk kodeks

Ideer til undervisningen: Brug det nye etiske kodeks mod deling af krænkende materiale

Der er mange historier om unge, der har fået delt nøgenbilleder og intime videoer på nettet mod deres vilje. En arbejdsgruppe har derfor formuleret et etisk kodeks mod deling af krænkende materiale på nettet. Læs de syv principper bag det nye kodeks og hent inspiration til, hvordan materialet kan anvendes i undervisningen.

Subscribe to Seneste moduler

Nyheder fra ministeriet:

Aktuelle efteruddannelsestilbud

Temaer