Nyheder

Etisk kodeks

Nyt etisk kodeks mod deling af krænkende materiale

Det seneste år er der kommet mange historier frem om især unge piger, der har fået delt nøgenbilleder og intime videoer på nettet mod deres vilje. Som en reaktion på det har en arbejdsgruppe, nedsat af minister for børn, undervisning og ligestilling Ellen Trane Nørby, udarbejdet et etisk kodeks mod deling af krænkende materiale på nettet.

Subscribe to Nyheder

Redaktøren anbefaler

  • Sociale medier

    Når børn tjener penge på sociale medier

    Læs Politikens artikel "Unge og børn tjener gode penge på sociale medier" og diskutér etiske problemstillinger med eleverne. Artiklen omhandler det sociale medie musical. ly

  • Undervisningsministeriets logo

    Faglig udvikling i praksis (FIP) 2017

    Undervisningsministeriet har iværksat programmet "Faglig udvikling i praksis" (FIP-kurser), der skal understøtte den faglige og didaktiske udvikling i de enkelte fag.

Seneste moduler

Etisk kodeks

Ideer til undervisningen: Brug det nye etiske kodeks mod deling af krænkende materiale

Der er mange historier om unge, der har fået delt nøgenbilleder og intime videoer på nettet mod deres vilje. En arbejdsgruppe har derfor formuleret et etisk kodeks mod deling af krænkende materiale på nettet. Læs de syv principper bag det nye kodeks og hent inspiration til, hvordan materialet kan anvendes i undervisningen.

Subscribe to Seneste moduler

Nyheder fra Ministeriet

Undervisningsministeriets logo

Hold dig opdateret om nyt fra Ministeriet

Ideer og forslag

Ide

Hvis du har ideer eller forslag til indhold, er du altid velkommen til at kontakte redaktøren.

Temaer