Nyheder

Undervisningsministeriets logo

FIP-kurser forår 2017

Der indbydes til Faglig Udvikling i praksis (FIP-kurser) i alle fag i alle de fire gymnasiale uddannelser spredt ud over landet. Kurserne er planlagt til at finde sted i foråret 2017 og vil fokusere på at formidle og drøfte de nye læreplaner. Kurserne ledes af fagkonsulenterne.

Subscribe to Nyheder

Redaktøren anbefaler

 • Undervisningsministeriets logo

  Faglig udvikling i praksis (FIP) 2017

  Undervisningsministeriet har iværksat programmet "Faglig udvikling i praksis" (FIP-kurser), der skal understøtte den faglige og didaktiske udvikling i de enkelte fag.

 • gruppearbejde

  Skriftlighed og studiefællesskaber i udvikling

  Tre år med rammeforsøg om Fleksibel tilrettelæggelse og Studiefællesskaber har vist nye veje til at arbejde med elevernes skriftlige kompetencer og givet inspiration til nye måder at skabe studiefællesskaber på.

 • Børn der cykler

  SO-forløb i Design og Produktion

  SO-forløb om cykelkultur og problemorienteret projektarbejde med teknikfaget Design og Produktion. Forløbet omhandler byrumskultur og udvikling af cykelvenligt byinventar. Cykelture i lokalområdet og på studieture i udlandet kan med fordel indgå i forløbet.

Seneste moduler

computer

Rette opgave igennem for fejl (For gymnasieelever og kursister)

Mange bruger oceaner af tid på flotte forsider og smarte fonter - og alt for lidt tid på at rette opgaven igennem. Her finder du vejledning til, hvordan man læser korrektur.

Subscribe to Seneste moduler

Nyheder fra Undervisningsministeriet

Aktuelle efteruddannelsestilbud

Temaer