Samarbejdspartnere

cfu-v1.png

Nyheder

771962_.jpg

Fag i fokus på Gymnasiedage.dk

27-28/9 2016 afholder CFU og SDU den årlige konference for gymnasieverden. Når vi i år har fokus på fagene, er det for at bidrage til den aktuelle debat og gøre skolen og den enkelte lærer endnu mere bevidst om, hvad fag bidrager med, og hvordan de indgår i elevens/kursistens samlede uddannelse.

Subscribe to Nyheder

Redaktøren anbefaler

 • Globus på bord

  AT-2016 "Grænser": Begynd her!

  Her finder du inspiration fra fagene til 2016´s emne i AT "Grænser": Forslag til sager, problemstillinger og materiale. Se rundt på fagenes sider og find idéer! Her er også links til elevside plus eksterne sites med materiale. Er du i tvivl om kravene til opgaven med innovation, er her link til AT-håndbog fra Egaa gymnasium.

 • Foredrag

  Teori, metode og videnskabsteori i AT - Begynd her!

  Eleven skal arbejde med sagen ved hjælp af fagene. Fagene kommer med al deres viden, med deres særlige terminologi og med et beredskab af teorier og metoder som værktøjer til at belyse sagen og opnå indsigt. Hent inspiration fra fagenes sider med metode.

 • Elev med medie

  Taksonomier: Bevægelsen fra nem til svær

  Fagenes bevægelse fra nem til svær er ikke ens, hvilket kan vanskeliggøre fagligt samspil. Men en bevidsthed om fagenes taksonomiske forestillinger, letter samarbejdet. Er det Bloom, SOLO, Kolb? Hvilke vidensniveauer er der tale om?

Tilmeld dig nyhedsbrev

Hånd der rækker ud efter gennemsigtige breve


Har du kommentarer, idéer, ønsker eller forslag til AT-siderne på emu.dk? 

Du er velkommen til at skrive til redaktøren: hanne.heimburger2@skolekom.dk.

Tilmeld dig nyhedsbrevet.

Find rundt på EMU.dk

Grafik

Her guider Pia fra EMU-redaktionen dig rundt på emu.dk

Lær hvordan man finder det, man leder efter.

Temaer