Samarbejdspartnere

cfu-v1.png

Nyheder

elementer til kollaborativ læring

AT giver fremtidens kompetencer

Ser man på listerne over det 21.århundredes kompetencer, vinder AT som det fag, som samlet giver flest kompetencer: Samarbejde, problemløsning og innovation står stærk i det tværfaglige samarbejde.

Subscribe to Nyheder

Redaktøren anbefaler

 • Undervisningsforløb til Ipad og computer

  Digital dannelse

  Læg en strategi for udvikling af digital dannelse i tre dimensioner: Praktisk kunnen, kritisk tænkning og fornuftig kommunikation. Hent inspiration til undervisning og it-plan.

 • Lærere

  Teamsamarbejde

  Hvordan samarbejder man med andre faggrupper om et tværfagligt forløb, så det giver mening? Hvordan med rollen som teamleder, forventninger og andre gruppearbejdsprocesser?

 • Kursister ved computere

  Flipped learning og classroom: Definition og materiale

  Giv eleverne mulighed for at få stoffet gennemgået hjemme, så at de er aktivt diskuterende i skolen. Lad eleverne producere egen videoer. Læs og lyt om erfaringerne og hent en palet af konkrete undervisningsvideoer, der kan bruges til flipped learning, som eksamenstræning eller som lektie: Samfundsfag, kemi, biologi, matematik, fysik, tysk, dansk...her er noget til alle fag!

Seneste moduler

teatermasker

AT-2017: Begynd her!

Her kommer du til at finde inspiration fra fagene til 2017´s emne i AT: Forslag til sager, problemstillinger og materiale. Her kommer også links til elevside plus eksterne sites med materiale. Efter emnet er meldt ud, arbejder vi på højtryk!

Subscribe to Seneste moduler

Tilmeld dig nyhedsbrev

Hånd der rækker ud efter gennemsigtige breve


Tilmeld dig nyhedsbrevet.

Du får med garanti inspiration og input fra de fag, du tilmelder dig. Forsøg også med temaet "Studiekompetence" og "For gymnasielever".

Kontakt med redaktøren for AT?

Værktøj til personlig forventningsafklaring i teamarbejde

Har du undervisningsforløb eller oversigter eller planer eller evalueringsark eller NOGET, der kunne interessere andre, der også underviser i AT? (Det behøver på ingen måde være fuld beskrevne forløb, skitser kan også inspirere). Så send dem endelig til redaktøren: hh@ucc.dk.

Har du synspunkter på dette site og forslag til forbedringer, må du endelig også skrive!

Temaer