Samarbejdspartnere

cfu-v1.png

Nyheder

Digitale bøger

Udvikle elevernes kreative og innovative evner gennem digtiale produktioner

"Hvis det formidlingsmæssige sigte kombineres med digitale produktioner, kan man både udvikle elevernes digitale kompetencer og deres formidlingsbevidsthed", skriver Sune Weile i "Alle kan flippe" (L&R 2016)

Subscribe to Nyheder

Redaktøren anbefaler

 • Elev med medie

  Taksonomier: Bevægelsen fra nem til svær

  Fagenes bevægelse fra nem til svær er ikke ens, hvilket kan vanskeliggøre fagligt samspil. Men en bevidsthed om fagenes taksonomiske forestillinger, letter samarbejdet. Er det Bloom, SOLO, Kolb? Hvilke vidensniveauer er der tale om?

 • Undervisningsforløb til Ipad og computer

  Digital dannelse

  Læg en strategi for udvikling af digital dannelse i tre dimensioner: Praktisk kunnen, kritisk tænkning og fornuftig kommunikation. Hent inspiration til undervisning og it-plan.

 • Lærere

  Teamsamarbejde

  Hvordan samarbejder man med andre faggrupper om et tværfagligt forløb, så det giver mening? Hvordan med rollen som teamleder, forventninger og andre gruppearbejdsprocesser?

Seneste moduler

Kursister ved computere

Flipped learning og classroom: Definition og materiale

Giv eleverne mulighed for at få stoffet gennemgået hjemme, så at de er aktivt diskuterende i skolen. Lad eleverne producere egen videoer. Læs og lyt om erfaringerne og hent en palet af konkrete undervisningsvideoer, der kan bruges til flipped learning, som eksamenstræning eller som lektie: Samfundsfag, kemi, biologi, matematik, fysik, tysk, dansk...her er noget til alle fag!

Subscribe to Seneste moduler

Tilmeld dig nyhedsbrev

Hånd der rækker ud efter gennemsigtige breve


Tilmeld dig nyhedsbrevet.

Du får med garanti inspiration og input fra de fag, du tilmelder dig. Forsøg også med temaet "Studiekompetence" og "For gymnasielever".

Kontakt med redaktøren for AT?

Værktøj til personlig forventningsafklaring i teamarbejde

Har du undervisningsforløb eller oversigter eller planer eller evalueringsark eller NOGET, der kunne interessere andre, der også underviser i AT? (Det behøver på ingen måde være fuld beskrevne forløb, skitser kan også inspirere). Så send dem endelig til redaktøren: hh@ucc.dk.

Har du synspunkter på dette site og forslag til forbedringer, må du endelig også skrive!

Temaer