Redaktøren anbefaler

 • Højdespring

  AT-2016 Idræt

  Årets AT-tema om grænser rummer mange muligheder for at inddrage idrætsfaget i samspil med andre fag. Her er nogle forslag til emnet samlet af redaktøren. Har du flere forslag er du velkommen til at kontakte redaktøren på henrikmlm@me.com

 • Cykling

  MTB

  I dette modul får du Inspiration til, hvordan man kan bruge mountainbikes i undervisningen.

 • Bøger

  Eksamen på idræt B

  Inspiration, råd, vejledning og meddelelser i relation til eksamen på Idræt B-niveau.

Seneste moduler

GISP Foto-cross træning Nørre G.jpg

CrossFit

CrossFit er styrke- og konditionstræning via konstant varierende funktionelle bevægelser ved høj intensitet. I funktionel træning består øvelserne af flerledsbevægelser, der har stor overførbarhed til hverdagens bevægelser. Rent biomekanisk er bevægelsesmønstrene naturlige og sunde, og de er gode til at stimulere nervesystemet. I princippet er det god gammeldags, højintenst cirkeltræning med nye øvelser og ny indpakning.

Subscribe to Seneste moduler

Lettere at finde det du søger på EMU

chat

På idrætsforsiderne på EMU kan du se en række nye emneord. Hvert ord linker til en oversigtsside, hvor man kan se en oversigt over de moduler der findes til pågældende emne. Hvis man eksempelvis klikker på "boldspil", vil man komme til en oversigtsside (kræver pt. 2 klik, men det bliver ændret), hvor man kan se de 9 forskellige sider med boldspil, der findes på EMU.

Kontaktakt redaktøren

Pil

Har du kommentarer, ideer, ønsker eller forslag til idrætssiderne på EMU?

De er meget velkommen til at skrive til redaktøren: henriklm@me.com

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Temaer