Redaktøren anbefaler

  • Opgaver

    Faggruppeudvikling I Praksis: Nu med materiale fra første forløb (matematik)

    Til højre herfor ligger materialet fra første FIP-kursus i matematik. Matematik er et stort og vigtigt fag - både for udviklingen af elevernes studiekompetence og for elevernes adgang til en lang række videregående uddannelser. I dag er der dog mange elever, der klarer sig dårligt i matematikken, og det ønsker undervisningsministeriet og matematiklærerforeningen at gøre noget ved. Nu kan du finde de materialer der blev brugt i første FIP-forløb ude til højre på denne side.

Seneste moduler

Indkomstfordeling til Gini-koeeficient

Indkomstfordeling

Indkomsten i et geografisk afgrænset område som et land eller en by kan være mere eller mindre jævnt fordelt. Dette modul handler om nogle af de bud matematik har bud på, hvordan denne ulighed kan beskrives. Emnet er velegnet til et tematisk forløb, en SSO-opgave eller en SRP-opgave med samfundsfag.

Subscribe to Seneste moduler

Manglende materiale

Spørgsmålstegn og spørgeord på engelsk

En del materiale er blevet overført fra den gamle Emu til matematiklærerforeningens hjemmeside http://uvmat.dk, så hvis du savner materiale på den nye Emu, kan du muligvis finde det der. Det kan være

 

  • Eksempler på opgaveformuleringer til større skriftlige opgaver
  • Matematiklærerforeningens udviklingsprojekter
  • Paradigmatiske eksempler

Kontakt til redaktøren

Snabel-a, jordkloden og et brev

Du er yderste velkommen til at komme med kommentarer, forbedringsforbedringsforslag, ideer til nye til emner og hvad der ellers kan gøre EMU-matematik endnu bedre.

 

torbensvendsen1@gmail.com

 

Med venlig hilsen

Torben Svendsen, matematikredaktør

Temaer