Samarbejdspartnere

Nyheder

Matematiklærerdag 2015 - Institut for Matematik, Aarhus Universitet

Matematiklærerdagen på Institut for Matematik afholdes hvert forår i marts måned og er en faglig dag med spændende foredrag og diskussion om aktuelle emner. I år afholdes dagen den 27. marts - det er gratis at deltage. Deadline for tilmelding er den 13. marts 2015.

Subscribe to Nyheder

Redaktøren anbefaler

  • Faggruppeudvikling I Praksis: matematik

    Matematik er et stort og vigtigt fag - både for udviklingen af elevernes studiekompetence og for elevernes adgang til en lang række videregående uddannelser. I dag er der dog mange elever, der klarer sig dårligt i matematikken, og det ønsker undervisningsministeriet og matematiklærerforeningen at gøre noget ved.

Seneste moduler

Lanchesters modeler

Lanchesters modeller er matematiske modeller, der beskriver et slag mellem to militære styrker. Modellerne kan afprøves på historiske data og kan derfor danne udgangspunkt for en SRO-opgave med fagene matematik og historie.

Subscribe to Seneste moduler

Manglende materiale

En del materiale er blevet overført fra den gamle Emu til matematiklærerforeningens hjemmeside http://uvmat.dk, så hvis du savner materiale på den nye Emu, kan du muligvis finde det der. Det kan være

 

  • Eksempler på opgaveformuleringer til større skriftlige opgaver
  • Matematiklærerforeningens udviklingsprojekter
  • Paradigmatiske eksempler

Kontakt til redaktøren

Du er yderste velkommen til at komme med kommentarer, forbedringsforbedringsforslag, ideer til nye til emner og hvad der ellers kan gøre EMU-matematik endnu bedre.

 

torbensvendsen1@gmail.com

 

Med venlig hilsen

Torben Svendsen, matematikredaktør

Temaer