Samarbejdspartnere

cfu-v1.png

Nyheder

Tastatur med News-knap

Projekt om god stil i SRP-formuleringer

Matematiklærerforeningen har i efteråret 2015 arbejdet med et større projekt om matematik i SRP. Det har mundet ud i en rapport, der har til hensigt at fremlægge nogle kriterier for, hvad der er god stil i en opgaveformulering med matematik. Den er tænkt som en forlængelse af den officielle vejledning i faget.

Subscribe to Nyheder

Redaktøren anbefaler

  • Opgaver

    Faggruppeudvikling I Praksis: Nu med materiale fra første forløb (matematik)

    Her finder du materialet fra første FIP-kursus i matematik. Matematik er et stort og vigtigt fag - både for udviklingen af elevernes studiekompetence og for elevernes adgang til en lang række videregående uddannelser. I dag er der dog mange elever, der klarer sig dårligt i matematikken, og det ønsker undervisningsministeriet og matematiklærerforeningen at gøre noget ved. Nu kan du finde de materialer der blev brugt i første FIP-forløb ude til højre på denne side.

Seneste moduler

Pil der gennembryder en mur

AT-2016 Matematik

Her finder du inspiration til AT-2016 med matematik. Dette modul er ikke en del af ministeriets officielle ressourcerum.

Subscribe to Seneste moduler

Manglende materiale

Spørgsmålstegn og spørgeord på engelsk

En del materiale er blevet overført fra den gamle Emu til matematiklærerforeningens hjemmeside http://uvmat.dk, så hvis du savner materiale på den nye Emu, kan du muligvis finde det der. Det kan være

 

  • Eksempler på opgaveformuleringer til større skriftlige opgaver
  • Matematiklærerforeningens udviklingsprojekter
  • Paradigmatiske eksempler

Kontakt til redaktøren

Snabel-a, jordkloden og et brev

Du er yderste velkommen til at komme med kommentarer, forbedringsforbedringsforslag, ideer til nye til emner og hvad der ellers kan gøre EMU-matematik endnu bedre.

 

torbensvendsen1@gmail.com

 

Med venlig hilsen

Torben Svendsen, matematikredaktør

Temaer