Redaktøren anbefaler

  • Jacob Isak Nielsen, Aarhus Universitet, fortæller om Medievidenskabs fire søjler: Analyse, Produktion-formidling, Historie, Teori

    UVM-konference i Cinemateket

    Konferencen fandt sted april 2016 i Cinemateket. Fokus var undervisning i grundskole, ungdomsuddannelser og universiteter, og hvordan vi kan bygge bro. Her kan du finde materiale fra konferencen.

Seneste moduler

Gymnasieelever i Nuuk

Rigsfællesskabet - en TV-dokumentar 2016

Udgangspunktet for undervisningsforløbet er udsendelsesrækken – Rigsfællesskabets historie – som blev udsendt på DRk i perioden februar-marts 2016. I dette forløb undersøges udsendelserne som dokumentartekster, og en enkelt udsendelse kan betegnes som arbejdet med ”et værk i form af et større afrundet medieprodukt”.

Subscribe to Seneste moduler

Kontakt til redaktøren

Blok og blyant, udsnit af hænder på computer, skævt billedplan

Du er meget velkommen til at kontakte mig vedrørende forbedringsforslag, idéer til nyt materiale, forløb og henvisninger. Ligger I inde med velafprøvede forløb, som I ønsker at publicere og dele på EMU´en, opfordres I til at kontakte mig på ka@tgy.dk

Mange hilsner

Kathrine Aggebo

Nyhedsbrev fra EMU

Hånd der rækker ud efter gennemsigtige breve

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra EMU, og få det direkte i din mailboks. Du vælger, hvilke områder og fag du ønsker nyheder fra. Hver onsdag udsendes der nyhedsbrev, hvis der er kommet nyt fra de valgte fagsider, eller hvis der er lavet nye moduler (sider).

Temaer