Redaktøren anbefaler

  • Vej mellem mure

    AT-2017 Græsk,Latin og Oldtidskundskab

    INSPIRATION OG FÆLLES IDÉKATALOG! I dette modul vil redaktøren for de klassiske fag som et supplement til det fælles idékatalog løbende samle en række links til AT-2017, som kan være nyttige.

  • Lærer

    Metode i de klassiske fag

    Gymnasiereformen har betydet et øget fokus på metode og metodebevidsthed. Dette modul samler materiale om de klassiske fags metode.

Seneste moduler

Romulus og Remus

Sidefag i latin for oldtidskundskabslærere

KU og AU tilbyder i samarbejde et særligt sidefag i latin for oldtidskundskabslærere frem til 2020. Uddannelsen er oprettet for at imødegå manglen på latinlærere på stx.

Subscribe to Seneste moduler

Skriv til redaktøren!

Mariehøne i snabel-a

Kære brugere af Ny EMU,

Jeg ved, at mange af jer synes, at det er svært at finde rundt på de nye EMU-sider. I stedet for den gamle faste struktur skal indhold nu søges frem via filtre og søgeord. Jeg forsøger også at anbefale relevante moduler, fx om eksamen, ved at lægge links og emneord direkte på fagforsiden.

Se denne video om den nye struktur: http://www.emu.dk/modul/find-rundt-p%C3%A5-den-nye-emu

Skriv endelig til mig, hvis I går forgæves, så jeg kan hjælpe jer med at finde, hvad I behøver.

Send mig en mail på chresteria@chresteria.dk.

VH Chresteria Neutzsky-Wulff

Efterlysning af nyt materiale!

Delfi

Kære EMU-brugere,

Der er hele tiden brug for nyt materiale på EMU-siderne, og I den forbindelse vil jeg gerne opfordre jer til at sende mig materialer. Det behøver ikke at være omfattende forløbsbeskrivelser - små tips & tricks til undervisningen er meget velkomne! Det er helt fint med ganske korte tekster.

Måske har I opdaget en spændende ny app eller et nyttigt program, en ny måde at anvende en gammel øvelse på? Måske vil I gerne dele en god hjemmeside eller andet med andre kolleger?

Hold jer ikke tilbage - jeg vil rigtig gerne høre fra jer!

Venlig hilsen

Chresteria Neutzsky-Wulff

chresteria@chresteria.dk

Temaer