Samarbejdspartnere

cfu-v1.png

Nyheder

Nyborg Byskilt

Kom til FIP-kursus i Nyborg d. 20/4

FIP-kurserne er tænkt som årligt tilbagevendende ét-dags kurser i de enkelte gymnasiale fag. Ministeriet er ansvarlig for indholdet, og kursusforløbene ledes af fagkonsulenterne.

Subscribe to Nyheder

Redaktøren anbefaler

  • Ung mand med frygt i øjnene gemmer sit ansigt bag sin trøje

    PTSD - vinkler og vidensportaler

    Soldater, flygtninge og ofre for overfald, katastrofer eller tortur. Traumer er ikke en ualmindelig oplevelse, men nogle udvikler på bagkant flere symptomer på PTSD end andre. Find ud af mere her.

  • Tynd kvinde måler talje med målebånd

    Kropsidealer har mange negative konsekvenser

    Spiseforstyrrelser, identitetsproblemer, lavt selvværd. Mulighederne er mange. Men hvad er egentligt konsekvenserne af nutidens kropsidealer? Undersøg feltet med tal, cases, ekspertudtalelser og psykologisk teori.

Seneste moduler

smiley1.jpg

Kan du skelne et falsk smil fra et sandt?

Aktivitet. En hurtig og afslørende øvelse, hvor man skal se forskel på ægte eller falske smil. Brug den fx som element i et forløb om glæde/lykke eller om kommunikation og løgn. Kan du se forskel?

Subscribe to Seneste moduler

Kontakt fagredaktøren

Profilbillede af fagredaktør Anders Riber

Se kontaktoplysninger her

Fagredaktøren for psykologi på EMU har til opgave at vedligeholde og udbygge siderne for STX og HF. Har du ideer til indhold på siden eller kommentarer til noget, som ikke er, som det bør være, skal du endelig ikke tøve med at tage kontakt.

PLF - Din faglige forening

PLF logo

Bliv medlem af Psykologilærerforeningen

Som medlem får man adgang til Facebook-gruppen, 3 årlige medlemsblade og rabat på PLF's kurser. PLF har ca. 400 medlemmer og der samles typisk over 80 til den årlige generalforsamling. Det er med andre ord en meget velfungerende forening. Et medlemsskab koster 300 kr. årligt. Flere steder kan dette kontingent betales af skolerne.

Temaer