Redaktøren anbefaler

  • Eksamensklare studerende

    Eksamen og evaluering

    Her finder du information om de formelle mål omkring eksamen og vejledning til forberedelse til og gennemførelse af eksamen.

  • Tynd kvinde måler talje med målebånd

    Kropsidealer har mange negative konsekvenser

    Spiseforstyrrelser, identitetsproblemer, lavt selvværd. Mulighederne er mange. Men hvad er egentligt konsekvenserne af nutidens kropsidealer? Undersøg feltet med tal, cases, ekspertudtalelser og psykologisk teori.

Seneste moduler

Koncentreret mand ser tænksom ud

Afprøv mnemoteknik på teorier og begreber

Aktivitet. Nogle helt klassiske hukommelsesteknikker bliver hivet frem igen og igen. Hvorfor ikke få dem trænet til at huske noget mere af det, man undervises i? Få tips her til at prøve dem af i klassen.

Subscribe to Seneste moduler

Kontakt fagredaktøren

Profilbillede af fagredaktør Anders Riber

Se kontaktoplysninger her

Fagredaktøren for psykologi på EMU har til opgave at vedligeholde og udbygge siderne for STX og HF. Har du ideer til indhold på siden eller kommentarer til noget, som ikke er, som det bør være, skal du endelig ikke tøve med at tage kontakt.

PLF - Din faglige forening

PLF logo

Bliv medlem af Psykologilærerforeningen

Som medlem får man adgang til Facebook-gruppen, 3 årlige medlemsblade og rabat på PLF's kurser. PLF har ca. 400 medlemmer og der samles typisk over 80 til den årlige generalforsamling. Det er med andre ord en meget velfungerende forening. Et medlemsskab koster 300 kr. årligt. Flere steder kan dette kontingent betales af skolerne.

Temaer