Samarbejdspartnere

cfu-v1.png

Nyheder

rammer om unge

Operation Dagsværk

Igen i år har Operation Dagsværk produceret spændende UNDERVISNINGSMATERIALE lavet til dig helt GRATIS. I år er der udarbejdet hele tre undervisningsforløb, som tager udgangspunkt i kernestoffet i netop samfundsfag.

Subscribe to Nyheder

Redaktøren anbefaler

 • Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestillings logo

  Faglig udvikling i praksis (FIP) - introduktion

  Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling har iværksat programmet "Faglig udvikling i praksis" (FIP-kurser), der skal understøtte den faglige og didaktiske udvikling i de enkelte fag.Ministeriet har primo februar 2016 udsendt invitationer og programmer til FIP forår 2016.

 • dk-eu flag

  Retsforbeholdet til afstemning

  Modulet indeholder en række henvisninger til websites, der sætter fokus på emnet herunder konkrete materialer, der kan bruges til undervisningen forud for afstemningen om retsforbeholdet d.3. december 2015.

 • COLOURBOX4639303 økonomianalyse.jpg

  Dagpenge og dagpengereform 2015

  Modulet indeholder den politiske aftale om dagpengesystemet, dagpengekommissionens rapport, reaktioner herpå samt baggrundsmateriale.

Fra redaktøren:

statue

Giv jeres mening til kende om samfundsfags EMU-side. Skriv om de forskellige moduler og det I synes mangler. Send mig også gerne links og kommentarer til min mail joergen@fals.info

Efteruddannelse

COLOURBOX1696721 møde.jpg

Den faglige forenings FALS kursustilbud - se også Fals hjemmeside

 

Temaer