spil_hjerne_COLOURBOX2365239.jpg

  EU Dilemmaspil

  Her finder du en række spil produceret af journalist Ole Ryborg, Ugebrevet Mandag Morgen. Spillet er produceret i forbindelse med "EU på skemaet" eu.emu.dk og finansieret af Europa-Huset i København. Spillene handler om de udfordringer og dilemmaer, EU har og står over for. Alt materiale kan hentes som pdf til udprint.
  Emneord: 
  Indholdstype: 
  Andet
  Målgruppe: 
  Lærer
  Fattiggård eller fjendeland
  © TripleDesign

  Fattiggård eller Fjendeland

  Fattiggård eller fjendeland er et levende og medrivende digitalt dilemmaspil til gymnasieskolen og udskolingen. Spillet er udviklet af Danmarks Forsorgsmuseum i samarbejde med Horsens Museum, spiludviklerfirmaet Tripledesign og en undervisningskonsulent.
  Emneord: 
  Indholdstype: 
  Øvelser og opgaver
  Målgruppe: 
  Lærer
  EU_lande_kort_COLOURBOX4903650.jpg

  På kant med EU - 6 film om højaktuelle europæiske dilemmaer

  Projektet “På kant med EU” består af seks film á 10 minutter, der hver omhandler et højaktuelt europæisk dilemma. Filmene sætter fokus på alt lige fra flygtningestrømme til billig østeuropæisk arbejdskraft. Og der bliver ikke lagt fingre imellem.
  Indholdstype: 
  Andet
  Målgruppe: 
  Lærere og pædagogisk personale
  Bådflygtninge
  © Fjerne naboer

  EU og flygtningene - dilemmaspillet "Lad dem bare sejle deres egen sø "

  Der står mange flygtninge rundt om Europas sydlige grænser parate til at vove livet for at komme ind i Europa. Dilemmaspillet sætter fokus på forholdet mellem mennesker i nød og et EU bestående af medlemslande med forskellige interesser.
  Indholdstype: 
  Øvelser og opgaver
  Målgruppe: 
  Lærer