Historiekonkurrencen 2016-17
  © Historielærerforeningen

  Historiekonkurrencen 2016-2017: Danmark i verden – verden i Danmark

  For 11. gang udskriver Historielærerforeningen for gymnasiet og HF i samarbejde med den europæiske historikersammenslutning EUSTORY årets Historiekonkurrence. Årets tema i konkurrencen er ”Danmark i verden – verden i Danmark”. Protektor for konkurrencen er forhenværende minister og formand for FN’s generalforsamling, Mogens Lykketoft. Kontaktperson: Burkhard Sievers, Odsherreds Gymnasium - burkhard.sievers1@skolekom.dk
  Indholdstype: 
  Andet
  Målgruppe: 
  Elev
  Lærer
  Kamikker til tørre
  © Dansk AV Produktion v. Anders Dencker Christensen

  Den faglige forening

  Oversigt over Historielærerforeningens bestyrelse samt regional sekretærerne. Her kan du finde kontakt informationer til alle. Hertil også informationer om Historiekonkurrencen.
  Indholdstype: 
  Andet
  Målgruppe: 
  Lærer
  Foreningens bestyrelse
  © Historielærerforeningen

  Historielærerforeningen for Gymnasiet og HF

  Historielærerforeningen er talerør for historielærerne i gymnasieskolen og er uafhængig af økonomiske interesser. Alt hvad foreningen formidler er lavet af historielærere for historielærere. Foreningen arrangerer efteruddannelse for historielærere med landsdækkende internatskurser, regionale kurser og rejsekurser. Foreningen deltager aktivt i det internationale samarbejde bl.a. i EUROCLIO (Den Europæiske Historielærerforening), og støtter udbredelsen af demokratiske historielærerforeninger og undervisningsmidler bl.a. på Balkan (se den relaterede Internationalt Udvalg overfor).
  Indholdstype: 
  Andet
  Målgruppe: 
  Lærer