EU på skemaet

EU-billede
Velkommen til EU i undervisningen på EMU. Eu.emu.dk er din indgang til undervisningsmateriale og faglig inspiration om EU.

Her er både færdige undervisningsforløb, video, billeder, quizzer, spil og en ordbog.

Du kan også følge de danske MEP'ere på Facebook og Twitter samt tilmelde dig en studietur til EU.

Nyheder

8500 mia. og et græsk valg med EU-tema. Få EU ind i undervisningen her.

I den forløbne uge valgte ECB at bruge 8.500 mia. kr på at få liv i den skrantende europæiske økonomi. I Grækenland er parlamentsvalget i høj grad et tema om for og imod EU. EU har sjældent været mere i medierne og EMU Samfundsfag og eu.emu.dk har masser af undervisningsmateriale klar.

Subscribe to Nyheder

Redaktøren anbefaler

  • VIP-ture til Bruxelles

    Som en del af indsatsen ’EU på skemaet’ har CFU´erne i Danmark i samarbejde med Europa-Kommissionens Repræsentation i Danmark, Styrelsen for Videregående Uddannelser, Styrelsen for It og Læring og Europa-Parlamentets Informationskontor de seneste år arrangeret 3-dages VIP-studieture til Bruxelles. Turene foregår i foråret.

Seneste moduler

Verdensfilm - Transit Tanger - Undervisningsforløb om EU

I dette undervisningsforløb arbejdes der med EU ud fra filmen "Transit Tanger", som er en af Danidas Verdensfilm. Forløbet sætter fokus på EU og landene omkring. Undervisningsforløbet består af 4 dele. Der er både film, klasseundervisning og individuelt arbejde med web 2.0. Scroll nedad for at se forløbet.

Subscribe to Seneste moduler

Følg de danske MEP'er på Twitter her:

Følg eu.emu.dk på Facebook

Temaer