EU på skemaet

EU-billede
Velkommen til EU i undervisningen på EMU. Eu.emu.dk er din indgang til undervisningsmateriale og faglig inspiration om EU.

Her er både færdige undervisningsforløb, video, billeder, quizzer, spil og en ordbog.

Du kan også følge de danske MEP'ere på Facebook og Twitter samt tilmelde dig en studietur til EU.

Nyheder

862402_.jpg

Studiestart - når du begynder på en gymnasial uddannelse

At begynde i gymnasiet er at møde en helt ny kultur. Overgangen fra folkeskole til en gymnasial uddannelse er ikke bare som at gå ud ad den ene dør og ind ad den anden. Her finder du en række gode råd og fif.

Subscribe to Nyheder

Redaktøren anbefaler

 • COLOURBOX950998.jpg

  Inspiration til undervisningen om EU

  På denne side findes links og omtaler af sider med undervisningsmaterialer om EU. De fleste af siderne har elevopgaver og lærervejledninger De udvalgte links og materialer er til inspiration og er sammensat bredt.

 • EU_flag_COLOURBOX526752.jpg

  VIP-ture til Bruxelles

  Som en del af indsatsen ’EU på skemaet’ har CFU´erne i Danmark i samarbejde med Europa-Kommissionens Repræsentation i Danmark, Styrelsen for Videregående Uddannelser, Styrelsen for It og Læring og Europa-Parlamentets Informationskontor de seneste år arrangeret 3-dages VIP-studieture til Bruxelles. Turene foregår i foråret.

 • Kahoot

  Tag en Kahootquiz om EU

  Brug "kahoot" til at lave quizzer til klassen. Se hvordan du gør og prøv en kahoot, der allerede er klar med 20 spørgsmål om EU.

Seneste moduler

730641_.jpg

EU-Dilemma: To gange jorden rundt - og så til bords

Herunder finder du det andet spil produceret af journalist Ole Ryborg, Ugebrevet Mandag Morgen. Spillet er produceret i forbindelse med "EU på skemaet" eu.emu.dk og finansieret af Europa-Huset i København. Spillet er omredigeret i januar 2010. På hovedsiden herunder finder du selve historien. Under "relaterede links" er der en vejledning til det konkrete spil. Der er desuden links til pdf-dokumenter med selve historien og rollekort til udskrift.

Subscribe to Seneste moduler

Følg de danske MEP'er på Twitter her:

Følg eu.emu.dk på Facebook

Temaer