Global undervisning

Landsbybarn i Bangladesh
Global undervisning på EMU er film, billeder, digitale hæfter og interaktive websider.

Alt er med forslag og inspiration til undervisning i grundskole og gymnasiale uddannelser.

Faglige og tværgående projekter får liv og mening, når der bliver sat ord og billeder på tilværelsen i andre lande og på andre kontinenter.

Redaktøren anbefaler

  • Selv bilerne bliver transporteret på tømmerflåder i Bolivia.

    Danidas Verdensfilm - samlet oversigt

    Danidas Oplysningsudvalg uddeler hvert år rejselegater til ti hold studerende. Hvert hold skal producere en 12-minutters dokumentarfilm med en original vinkel - langt væk fra de stereotyper vi alt for ofte konfronteres med.

  • Foto fra Danidas Verdensfilm "Floden Dzachu".

    De tibetanske lamaer og samfundet

    Forløbet er bygget op omkring filmen Floden Dzachu, som er en af Danidas Verdensfilm. Der er fokus på, hvordan religion og samfund påvirker hinanden i tibetansk buddhisme, og hvilken rolle de tibetanske lamaer spiller i den forbindelse. Forløbet består af seks undermoduler, der skal arbejdes med i den rækkefølge, som de står nedenfor.

Seneste moduler

Foto fra Danidas verdensfilm "Down From Everest Death Zone"

Down From Everest Death Zone - film

En film om et frivilligt hold af nepalesiske sherpaer og deres oprydningsekspedition på den øverste del af Mount Everest. Sherpaerne tilbragte i alt 42 dage på de stejle bjergsider, hvor de tog 1800 kg skrald og to lig med ned fra over 8000 meters højde..

Subscribe to Seneste moduler

De internationale vejledere

Vejledning med de internationale vejledere

Vejledning

De internationale vejledere tilbyder vejledning i Globalt medborgerskab og Bæredygtighed. Den åbne skole og Det globale perspektiv i fagene er metoder.

Nyheder om Global undervisning

Foto fra Danidas Verdensfilm: "Famadihana, De Dødes Dag"

Tilmeld dig EMUs nyhedsbrev

Modtag nyheder om Global undervisning ved at sætte hak i "Global undervisning" under temaer og i "Tværgående indhold" under de uddannelsesområder, du ønsker.

Temaer