Global undervisning

Landsbybarn i Bangladesh
Global undervisning på EMU er film, billeder, digitale hæfter og interaktive websider.

Alt er med forslag og inspiration til undervisning i grundskole og gymnasiale uddannelser.

Faglige og tværgående projekter får liv og mening, når der bliver sat ord og billeder på tilværelsen i andre lande og på andre kontinenter.

Samarbejdspartnere

Nyheder

Magasinet Udvikling

Udvikling er Danidas gratismagasin, der bringer nyheder og baggrundshistorier om udviklingsbistand og internationale forhold.

Subscribe to Nyheder

Redaktøren anbefaler

  • De tibetanske lamaer og samfundet

    Forløbet er bygget op omkring filmen Floden Dzachu, som er en af Danidas Verdensfilm. Der er fokus på, hvordan religion og samfund påvirker hinanden i tibetansk buddhisme, og hvilken rolle de tibetanske lamaer spiller i den forbindelse. Forløbet består af seks undermoduler, som skal arbejdes med i rækkefølgen som de er præsenteret nedenfor.

Seneste moduler

Aqua Republica

Du skal planlægge og udvikle et vandområde. Læringsspil med fokus på konflikter om vandressourcer. Velegnet til udskolingen og til gymnasiale uddannelser i geografi samt tværfaglige temaer.

Subscribe to Seneste moduler

De internationale vejledere

Om de fire vejledningsområder på uvm.dk

De internationale vejledere tilbyder vejledning i fire temaer, som ud fra et globalt perspektiv tager afsæt i folkeskolereformen, herunder Forenklede Fælles Mål. Vejledningen i de fire temaer har udviklingslandenes særlige udfordringer og muligheder som omdrejningspunkt. Temaerne er: Globalt medborgerskabBæredygtighed og innovationDen åbne skoleDet globale perspektiv i fagene.

Nyheder om Global undervisning

Tilmeld dig EMUs nyhedsbrev

Modtag nyheder om Global undervisning ved at sætte hak i "Global undervisning" under temaer og i "Tværgående indhold" under de uddannelsesområder, du ønsker.

Temaer