Reformationen 1517 - 2017

Reformationen
Dette tema om reformationen åbner muligheden for at tage et emne op i undervisningen med masser af perspektiver. I anledningen af reformationens 500-årsjubilæum 2017 udgives løbende en række forslag til undervisningsforløb, læringsaktiviteter og artikler rettet mod grundskolen og de gymnasiale uddannelser. Derudover kan du læse nyheder om de særlige aktiviteter, der finder sted i løbet af jubilæumsåret.

Nyheder

Reformationen

Nyt tema: Reformationen 1517 - 2017

I anledningen af reformationens 500-årsjubilæum i 2017 finder man her idéer til undervisningsforløb, læringsaktiviteter og artikler rettet mod grundskolen og de gymnasiale uddannelser.

Subscribe to Nyheder

Redaktøren anbefaler

Seneste moduler

Billede til reformationstema

Grundskolen

Find inspiration til din undervisning. I oversigten er der ressourcer, værktøjer og faglig inspiration til reformationstemaet samt undervisningsforløb, der er målrettet forskellige fag i grundskolen.

Subscribe to Seneste moduler

Nyhedsbrev og kontakt

Billede til reformationstemaet

Tilmeld dig EMUs nyhedsbrev, så du kan få de vigtigste nyheder fra reformationstemaet – og de seneste moduler direkte i din indbakke.

Du tilmelder dig nederst på siden under "Tilmeld dig EMUs nyhedsbrev".

Har du spørgsmål eller idéer, kan du kontakte redaktøren, Martin Faurholt, på følgende mail: msfaurholt@gmail.com

Film: Bag om reformationsjubilæet

Billede til reformationstemaet

Se EMUs film om reformationen, hvor Reformationspræsidiets formand, Jens Oddershede, og teologisk rådgiver Karsten Nissen fortæller om idéen bag 500-årsjubilæet.

Temaer