Uddannelse for Bæredygtig Udvikling

Still-billede fra tegnefilmen "Rethink the future"
Dette tema udvikles for Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling i forbindelse med FN's tiår for Uddannelse for Bæredygtig Udvikling (UBU) 2005-2014.

Temaet indeholder inspiration om UBU målrettet dagtilbud, GSK, GYM, EUD og AMU.
(Temabilledet er fra tegnefilmen "Rethink the future", Ellen Macarthur Foundation).

Nyheder

Skolernes Innovationsdag 2016

Skolernes Innovationsdag vender tilbage

I 2016 forvandler Experimentarium landets skoler til en dag fyldt med hjernekonditest, grinegymnastik og kreative ideer. Det er tredje år i træk, at fredagen før påsken står i innovationens tegn.

Subscribe to Nyheder

Redaktøren anbefaler

 • Er det bæredygtigt med DAC

  Er det bæredygtigt?

  Undervisningsforløbet "Er det bæredygtigt?" er et forløb til ungdomsuddannelserne udviklet af Dansk Arkitektur Center. Forløbet består af en byvandring samt et omfattende før-og-efter forløb.

 • Bliv klimaambassadør

  Nyheder fra en varm fremtid

  Klimaændringerne har konsekvenser, og de er menneskeskabte. Derfor er det mennesker, der kan vende udviklingen. Fremtiden bliver varmere, men hvor meget, og hvad kan vi selv gøre? Det er nøgleordene i det gratis læremiddel fra DR-Skole og NTS-Centeret.

 • Jesper Theilgaard

  Bæredygtighed og innovation på dagsordenen

  Hvordan kan bæredygtighed og innovation kobles til relevant undervisning på ungdomsuddannelserne? Og hvordan kan den topaktuelle anledning COP21 i Paris i december 2015 danne platform for arbejdet med disse emner?

Seneste moduler

Eksempel på en popophave

Støtte til 79 projekter

Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling har uddelt puljemidler på en million kroner til at styrke uddannelse i bæredygtig udvikling.

Subscribe to Seneste moduler

Nyheder, Naturvidenskabernes Hus

UBU-nyheder fra NTS-centeret

Temaer