Udvalgte udviklingsprojekter

FoU-historie intro
Temaet indeholder historier om udvalgte udviklingsprojekter fra FoU-databasen. FoU-databasen relaterer sig til alle områder under Undervisningsministeriet.

Projektdeltagerne fortæller deres egne historier, og vi highlighter de elementer, som måske kan inspirere andre til selv at gå i gang med et udviklingsprojekt.

Nyheder

Jay Sentino i Newz Beat efter at det er færdigredigeret

Danidas Verdensfilm fra 2015

Du har mulighed for at inddrage Danidas ti nye verdensfilm fra 2015 i din undervisning. Dokumentarfilmene er på hver sin måde et unikt kulturmøde. Filmperlerne varer 8-12 minutter, og de er produceret af unge filmmagere, som har modtaget Danidas Billedlegat.

Subscribe to Nyheder

Redaktøren anbefaler

  • Still fra HG Ordbogens tegnefilm

    Ny app hjælper HG-elever med de svære ord

    Ord som ”etablere”, ”forringe” og ”forudsat” er svære for mange HG-elever. En ny app hjælper eleverne med disse gråzoneord, tit med små tegnefilm som forklaring.

  • Fra Københavns Åbne Gymnasium

    De sætter sprog på innovation

    Hvis man skal arbejde med innovation, er det godt at være god til samarbejde, navigation, kreativitet, formidling og har handlekraft. På Københavns Åbne Gymnasium arbejder eleverne bevidst på at udvikle de evner.

Seneste moduler

VEU-konsulent på kursus

VEU-konsulenterne ud af boksen

VEU-centrenes konsulenter lærer at rådgive kunder i stedet for blot at sælge kurser, og kursussekretærerne skal lære at dele deres store viden med konsulenterne. Projekt i Midtjylland skal være springbræt til et paradigmeskifte i VEU-verdenen.

Subscribe to Seneste moduler

Videohistorier

Skærmprint af FoU-videokanal
Video- og audiofortællinger om udviklingsprojekter fra alle uddannelsesområderne i Undervisningsministeriet.

Udvalgte udviklingsprojekter

Kig til Christiania

Alle de udvalgte udviklingsprojekter indeholder en artikel samt enten en lydoptagelse eller en video. Fra videokanalerne kan man downloade eller indlejre videoerne til eget brug.

Temaer