Arrangementer

Invitation til webinar om de nye måltal vedrørende indgåelse af uddannelsesaftaler (Trepartsaftale om flere lærepladser og entydigt ansvar)

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) og Styrelsen for IT og læring (STIL) inviterer ansatte på erhvervsskoler, som beskæftiger sig med lærepladsopsøgende arbejde til et webinar.

På mødet vil STIL vise de nye måltal vedrørende indgåelse af aftaler, der blandt andet skal anvendes i tilsynet fra januar 2023. Disse data er allerede nu tilgængelige i datavarehuset på uddannelsesstatistik.dk. Formålet med webinaret er at informere om de nye måltal vedrørende indgåelse af aftaler, som de fremgår af datavarehuset.

På dette webinar vil du:

  • Få mere information om hvilke data, der anvendes til at beregne måltallet
  • En introduktion til de forskellige dashboards og excelvisninger
  • Lære hvordan du bruger datavarehusets analysemuligheder
  • Mulighed for at stille spørgsmål til måltallet

 Dato:

  • Mandag den 3. juni 2022 kl 10 -11.00 på Zoom

 

Tilmelding via www.conferencemanager.dk inden 27. maj 2022. Du har mulighed for at stille spørgsmål til STIL angående temaet, se ovenstående punkter, i forbindelse med tilmeldingen.

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.