Arrangementer

Roskilde: Introkursus for nye og nyere matematiklærere på erhvervsuddannelserne

Kom med, når fagkonsulenten for matematik på erhvervsuddannelserne afholder introkursus i Roskilde for nye og nyere matematiklærere.

Fagkonsulenten for matematik afholder nu to introkurser for nye og nyere matematiklærere på erhvervsuddannelserne. Indholdet vil være det samme på begge kurser. Der afholdes et kursus i Roskilde og et kursus i Aarhus: Find kurset i Aarhus her.

På introkurserne møder deltagerne fagkonsulenten, som vil introducere lærerne til relevante love og bekendtgørelser. Der vil være mulighed for at netværke, arbejde med erhvervsuddannelsesdidaktik, samt prøverne i faget.

Formålet med introkurset er at blive klædt godt på til at kunne undervise i faget på erhvervsuddannelserne.

 

Målgruppe

Introkurset henvender sig til alle nye og nyere matematiklærere på erhvervsuddannelser uanset niveau og uddannelser, også dem som underviser i matematik på grundforløbet på eux.

 

Tid og sted

Kurset foregår d. 3. oktober 9.30-15.00 hos Roskilde Tekniske Skole. 

Adressen er: Køgevej 131, 4000 Roskilde.

 

Pris

Prisen for deltagelse er 400 kr. pr. deltager.

 

Tilmelding

Du kan tilmelde dig her via survey-xact.dk.

Tilmeldingsfrist er d. 26. september 2023. Du skal være opmærksom på at tilmeldingen til kurset er bindende.

Ved afbud er det muligt for skolen at sende en anden kursist afsted. Kontakt fagkonsulenten ved ændringer på mail: Flemming.Kastbjerg@stukuvm.dk.

Program

9,30-10,00: Tjek-ind og let morgenforplejning

10.00-11.30: Formiddagsprogram - love og regler samt didaktikken i faget på erhvervsuddannelserne

11.30-12.15: Frokost

12.15-13.45: Middagsprogram - eksamen

13.45-14.05: Kaffepause

14.05-15.00: Eftermiddagsprogram - netværk og nyttige links

 

Motivation for kurset


I efteråret 2022 kom en ekspertgruppe om matematik med en række anbefalinger til, hvordan man kan styrke matematikfaget på tværs af grundskoler og ungdomsuddannelser. Én af disse anbefalinger var blandt andet at indføre et introkursus for nye matematiklærere på erhvervsuddannelserne.


Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.