Arrangementer

SPS-konferencen 2023: Sammen om specialpædagogisk støtte

Raido inviterer igen til den årlige SPS-konference for undervisere, vejledere og øvrige med interesse for specialpædagogisk støtte. I år foregår konferencen på Hotel Nyborg Strand den 5. oktober kl. 10-16.

sps_konference_oktober_2023_beskrivelse

Sidste år mødtes SPS-vejledere, læsevejledere og matematikvejledere fra FGU’er, VUC’er, erhvervsskoler og gymnasier, der er medlemmer af SPS-netværket. I år er der åbent for alle med interesse og uden krav om medlemskab.

Programmet består af faglige oplæg, workshops og videndeling med SPS-fagpersoner, unge erfaringseksperter, ledere og andre aktører, der arbejder på området, herunder fra SPS-enheden i STUK.

Der vil være mulighed for at deltage i to ud af otte praksisnære workshops om, hvordan man kan støtte elever med hhv. angst, ADHD, autisme, ordblindhed, talblindhed, mentoring, ChatGPT i vejledning og SPS-administration.

 

Målgruppe

Målgruppen for konferencen er vejledere, støttegivere og øvrige fagpersoner med interesse i specialpædagogisk støtte særligt på FGU, ungdomsuddannelser og VUC.

 

Tid og sted

Konferencen foregår torsdag den 5. oktober kl. 10-16 på Hotel Nyborg Strand.

 

Pris

Uden medlemskab er prisen 2.950 kr. eksklusiv moms. Øvrige priser og information om tilmelding kan ses via linket nederst på siden. 

 

Tilmelding

Du kan tilmelde dig her på raido.org. På siden finder du også et program for dagen og beskrivelser af workshops. 

Siden er opdateret af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.