Konferencer og møder

Ledelse, der løfter naturfagsundervisningen (Vejle)

På “Ledelse, der løfter naturfagsundervisningen” samarbejder skoleledelsen med naturfagsvejledere eller andre lokale ressourcepersoner på naturfagsområdet om en lokal handleplan for naturfagsområdet på skolen. Undervejs i arrangementet vil Børne- og Undervisningsministeriet og Astra folde udfordringerne på naturfagsområdet ud og give inspiration til, hvordan samarbejde mellem ressourcepersoner og ledelse om lokal naturfagsudvikling kan understøtte en strategisk, systematisk og medinddragende udvikling af skolens naturfaglige kultu

Arrangementerne tager udgangspunkt i konkrete erfaringer med arbejdet med lokale naturfagshandleplaner på skoler og i kommuner, og deltagerne vil i løbet af dagen sammen udarbejde et udkast til deres skoles fælles lokale naturfagshandleplan.

Astra, Børne- og Undervisningsministeriet og Skolelederforeningen opfordrer til, at repræsentanter fra skoleledelsen og naturfagsvejledere/ressourcepersoner i naturfag fra samme skole deltager sammen i arrangementet.

Dato

10. november 2020

Tid

kl. 09:00 - 15:30

Sted

Best Western ToRVEhallerne, Fiskergade 2, 8, 7100 Vejle

Pris

400,00

Målgruppe

Skoleledere sammen med naturfagsvejledere eller andre ressourcepersoner for naturfagene, grundskoleområdet og kommunale naturfagskoordinatorer.

Tilmeldingsfrist

Den 6. november 2020

Tilmelding

Læs mere

Siden er opdateret 15. august 2022 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - CC/BY/NC/SA Kreditering/Ikke kommerciel/Deling på samme vilkår. Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer, podcasts og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.