Fødevarebevidsthed

En øget bevidsthed om fødevarer kan åbne for at træffe begrundede valg af mad.

Kvalitet, forbrug, smag og bæredygtighed er nogle af de faktorer, der kan påvirke vores valg i forhold til den mad, vi spiser. For at klæde eleverne på til at træffe valg om mad, må undervisningen eksempelvis give indblik i råvarer og miljø. Der skal også være fokus på forståelse af varedeklarationer, mærkninger og reklamer.

Få idéer til at øge bevidstheden om fødevarer hos dine elever.

Forløb og aktiviteter

Fotograf: Katrine Catalan

Siden er opdateret 31. juli 2019 af emu-redaktionen
Rettigheder:

Rettigheder

Tekstindholdet på denne side må bruges under følgende Creative Commons-licens - BY/NC/SA Navngivning / Ikkekommercielt / Del på samme vilkår. http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/dk/.
Creative Commons-licensen gælder kun for denne side, ikke for sider, der måtte henvises til fra denne side.
Billeder, videoer og andre medier og filer på siden er underlagt almindelig ophavsret og kan ikke anvendes under samme
Creative Commons-licens som sidens tekstindhold.