Bedst i eTwinning.dk

Se en samling af eTwinning-projekter, der har modtaget en dansk eTwinning-pris.

Bedst i eTwinning DK

Se en samling af eTwinning-projekter, der har modtaget en dansk eTwinning-pris.

Vinder

Bedst i eTwinning DK i 2017

STIL har som National Support Service for eTwinning udvalgt seks sideordnede prismodtagere i kategorien "Bedst i eTwinning DK i 2017". Stort tillykke! Læs mere om prismodtagerne, projekterne og besøg deres TwinSpace.
Produkt fra Mit der Zeit gehen
© Projektet Mit der Zeit gehen

Mit der Zeit gehen

Seks danske eTwinning-projekter har modtaget en dansk eTwinning-pris for deres arbejde. I ugerne 8-12 og uge 14 vil deres forløb blive præsenteret her på etwinning.emu.dk - ét om ugen. Det første er "Mit der Zeit gehen", beskrevet af lærer Lotte Tingsager fra Tarup Skole i Odense.
Let's discover maths
© Let's discover maths

Let´s Discover our European Math World

Seks danske eTwinning-projekter har modtaget en dansk eTwinning-pris for deres arbejde. I ugerne 8-12 og uge 14 vil deres forløb blive præsenteret her på etwinning.emu.dk - ét om ugen. Det andet er "Let´s discover our European Math World", beskrevet af lærer Ellen Burkarl, Parkskolen Struer.
Show me your birdhouse
© Show me your birdhouse

Show me your Birdhouse

Seks danske eTwinning-projekter har modtaget en dansk eTwinning-pris for deres arbejde. I ugerne 8-12 og uge 14 vil deres forløb blive præsenteret her på etwinning.emu.dk - ét om ugen. Det tredje er "Show me your Birdhouse" beskrevet af lærer og eTwinning-ambassadør Lonnie Laugaard Rasmussen
Fisk og Scratch
© Pernille Reenberg

Fisk og Scratch i Danmark og Finland

Seks danske eTwinning-projekter har modtaget en dansk eTwinning-pris for deres arbejde. I ugerne 8-12 og uge 14 vil deres forløb blive præsenteret her på etwinning.emu.dk - ét om ugen. Det fjerde er "Fisk og Scratch i Danmark og Finland" beskrevet af lærer Pernille Reenberg, Nyager Skole, Rødovre.
Maria
© Lonnie Laugaard Rasmussen

Cultural Identity

Seks danske eTwinning-projekter har modtaget en dansk eTwinning-pris for deres arbejde. I ugerne 8-12 og uge 14 vil deres forløb blive præsenteret her på etwinning.emu.dk - ét om ugen. Det femte er "Cultural Identity" beskrevet af lærer og eTwinning-ambassadør Lonnie Laugaard Rasmussen, Skrillingeskolen, Middelfart.
Avitae
© Avitae

Entreprenørånd under lup - internationalt projekt på Ørestad Gymnasium

Ørestad Gymnasium har fornyet undervisningen i historie og de klassiske fag ved hjælp Erasmus+ og eTwinning. Samarbejdet er foregået i et TwinSpace - som kan inspirere andre undervisere, også lærere i grundskolen. Modulet blev i foråret 2018 tildelt en dansk eTwinning-pris sammen med fem andre projekter.
Polnische Krone
© Projektet Frieden ist eine Kunst

Bedst i eTwinning DK i 2016

STIL har som National Support Service for eTwinning udvalgt tre sideordnede prismodtagere i kategorien "Bedst i eTwinning DK i 2016". Læs mere om prismodtagerne og begrundelser for tildelingen herunder.
Mannequin Challenge
© Jeannette Sol.-Runge

Frieden ist eine Kunst - dansk eTwinning-prisvinder

Lærer Jeannette Sol.-Runge, Boesagerskolen, var én af tre vindere af dansk eTwinning-pris og vandt et GoPro-kamera til skolen. Se herunder, hvad hendes klasse har brugt det til. Og mød eleverne på læringsfestivalen.
Hooked Bowl
© Ulla Lambek

Thinking outside the box

Seks danske eTwinning-projekter har modtaget en dansk eTwinning-pris for deres projekt. I ugerne 8-11 og 13-14 vil deres projekt blive beskrevet her på etwinning.emu.dk - ét om ugen. Det første er “Thinking outside the box”, hvor 4 skoler fra Rumænien, Polen, Tyrkiet og Danmark samarbejder. Det er samtidig en del af et Erasmus+ projekt: ”Challenging Communication in a Committing Community”, kaldes ”The 4 C´s”. De danske lærere er Marita Knak og Ulla Lambek, Agerbæk Skole.
Sammenhold
© Jenny Nørgaard

Let’s open the doors – 8. klassetrin

Dette modul er det andet i rækken af projekter, der har modtaget en dansk eTwinning-pris. Materialet er leveret af Jenny Nørgaard, Parkskolen i Struer. Projektet gav deltagerne kendskab til de forskellige landes skoleliv, kultur, landskab, byer, kendte personer, musik og gastronomi, men der blev også plads til at fastholde indtryk, oplevelser og fælles arbejde med eventyrskrivning og madlavning fra den fysiske udveksling mellem den franske og den danske klasse.
VIOLA logo
© V.I.O.L.A

V.I.O.L.A. Values in our lives always - Et internationalt projekt omkring værdier

Dette er det tredje i rækken af i rækken af projekter, der har modtaget en dansk eTwinning-pris. Materialet er leveret af Niels Askholm, Selsmoseskolen, Taastrup. Med baggrund i dagligdags værdiproblematikker har hvert land i projektet (England, Frankrig, Spanien, Østrig, Italien, Tjekkiet og Danmark) valgt 10 værdier, man har arbejdet med/stadig arbejder med. Én værdi hver måned.
Mads og Adam - Mario og Gandalf
© Mads Nørgård

Ich erzähle, du erzählst

Dette er det fjerde modul i serien af moduler, der beskriver et eTwinning-projekt, der har modtaget en dansk eTwinning-pris i slutningen af 2015.
Flag
© Rikke Happel

Let's meet to know each other through great cultures

Dette er det femte modul i serien af moduler, der beskriver et eTwinning-projekt, der har modtaget en dansk eTwinning-pris i slutningen af 2015. Tekst og billeder er leveret af lærer Rikke Bernstorff Happel, Ans Skole.

Produceret i samarbejde med

Centre for Undervisningsmidler

Centre for Undervisningsmidler har ansat 30 fagredaktører med solidt kendskab til pædagogik og undervisning til at udvikle fagsiderne til de gymnasiale uddannelser på EMU (STX/HF). Fagsiderne udvikles og vedligeholdes i samarbejde med de faglige foreninger og Undervisningsministeriet.

Se mere om samarbejdet her.

CFU findes også på EMUen. Siderne vedligeholdes af CFU selv - se her. Her kan skolerne søge information om landsdækkende aktiviteter, ligesom man kan finde CFU-centrenes lokale websites.

cfu-v1.png

Tema