Danmarks Læringsfestival

Den 6.-7. marts 2018 inviterer Styrelsen for it og læring og CFU Danmark igen til Danmarks Læringsfestival i Bella Center. Danmarks Læringsfestival er en to-dages udstilling og konference for hele undervisningsverdenen – et forum for videndeling, der har fokus på pædagogisk udvikling, teknologi og innovation.

Læringsfestivalen rummer en stor udstilling, der præsenterer både digitale og analoge læremidler. Udstillingen præsenterer desuden skoleprojekter, forsøgsprojekter, demonstrationsskoler, skoletjenester og it-udstyr.
Konferenceprogrammet har fokus på læring, didaktik, politiske initiativer, forskningsresultater samt øget anvendelse af it i undervisningen. Konferencen præsenterer foredrag ved debattører, forskere og undervisere.

Danmarks Læringsfestival
© CFU

Læringsfestivalen afholdes den 1.-2. marts 2017 i Bella Center.
Læs mere på danmarkslæringsfestival.dk.

Produceret i samarbejde med

Centre for Undervisningsmidler

Centre for Undervisningsmidler har ansat 30 fagredaktører med solidt kendskab til pædagogik og undervisning til at udvikle fagsiderne til de gymnasiale uddannelser på EMU (STX/HF). Fagsiderne udvikles og vedligeholdes i samarbejde med de faglige foreninger og Undervisningsministeriet.

Se mere om samarbejdet her.

CFU findes også på EMUen. Siderne vedligeholdes af CFU selv - se her. Her kan skolerne søge information om landsdækkende aktiviteter, ligesom man kan finde CFU-centrenes lokale websites.

cfu-v1.png