Den europæiske Sprogdag på Sønderrisskolen i Esbjerg

I anledning af den Europæiske Sprogdag har Sønderrisskolen været med i et eTwinning projekt, hvor eleverne skulle (helt fysisk) sende postkort til hinanden.

Lærer og eTwinning-ambassadør Lisbeth Kodal har indsendt materiale til dette modul:

Det har der været MANGE læreprocesser i – f.eks. var der kun 2 elever ud af 20, som vidste, hvordan man skrev et postkort. Derudover har de skullet skrive først på deres eget sprog og så på engelsk/tysk.
Eleverne synes, det er fantastisk, at de nu har fået en bunke postkort,som de kan kikke på, læse,studere mm.
Det er meningen, at vi vil hænge alle postkortene op sammen med et Europakort, som eleverne så kan gå og kikke lidt på; finde ud af hvor de enkelte lande er, byer hvor vi har modtaget postkort fra, sprog mm.

Postkort
© Lisbeth Kodal
postkort
© Lisbeth Kodal

Produceret i samarbejde med

Centre for Undervisningsmidler

Centre for Undervisningsmidler har ansat 30 fagredaktører med solidt kendskab til pædagogik og undervisning til at udvikle fagsiderne til de gymnasiale uddannelser på EMU (STX/HF). Fagsiderne udvikles og vedligeholdes i samarbejde med de faglige foreninger og Undervisningsministeriet.

Se mere om samarbejdet her.

CFU findes også på EMUen. Siderne vedligeholdes af CFU selv - se her. Her kan skolerne søge information om landsdækkende aktiviteter, ligesom man kan finde CFU-centrenes lokale websites.

cfu-v1.png

Tema