Eksamen! (For gymnasieelever og kursister)

Eksamenstræning, eksamensangst, læseferien, eksamensdagen - de gode råd er få klik væk. Hf-ere kan læse om eksamensprojekt og eksamen i kult-samf.

Skriv opsummeringer af det centrale, så du får øvet dig i at formidle din viden.

Der er ingen grund til selv at opfinde alle de dybe tallerkner. De står på rad og række her.

Klik ind på de forskellige emner og hent fif og velafprøvede gode råd.

Brug de gode råd om eksamen

Lektiecafe

Eksamenslæsning (For gymnasieelever og kursister)

Alle tekster skal ikke læses lige grundigt. Sæt dig ind i, hvilke informationer og hvilken forståelse du skal have ud af din læsning. Er teksten digital, skal du bruge andre teknikker.
Blyant

Eksamensdagen - gode råd (For gymnasieelever og kursister)

Få lidt praktiske råd og hent 10 fif fra en censor! Husk at det er helt naturligt at du er nervøs, for det hjælper dig til at yde dit bedste. Bliver det for meget, så tænk på, at du er godt forberedt, det bliver ikke bedre, nu må det gå så godt det kan, og igen - det er jo ikke verdens undergang - det er bare en eksamen som hundrede af tusinder andre hvert år!

Eksamensangst?

Talentudvikling

Tag kontrol over eksamen! (For gymnasieelever og kursister)

På videnskab.dk kan du hente mange gode råd om eksamenslæsning. Der findes råd og simple trick, som kan hjælpe dig, både når du forbereder dig, og når du sidder til eksamen. Forskere har nemlig længe arbejdet på at finde ud af, hvordan vi lærer bedst muligt.
Kemikalier

Under eksamen (For gymnasieelever og kursister)

Det kan være svært at gå til eksamen, og mange af os er ofte smånervøse hvis ikke ligefrem angste for at gå til eksamen. Men nervøsiteten ved eksamen kan mindskes, hvis du lærer at tage eksamenssituationen i din egen hånd og dermed selv sætter dagsordenen.

For kursister på hf

814301_.jpg

Tutor, mentor, kontaktlærer

Find gode forslag til, hvad du kan bruge din tutor eller mentor eller kontaktlærer til! Du kan også hente samtaleskemaer, så at du kan strukturere samtalerne og sikre dig, at I kommer rundt om det hele!

Emneord