eTwinning-ambassadør Lisbeth Kodal

Lisbeth Kodal, Auraskolen afd. Sønderris, Esbjerg - lkodal@mail.dk

Internationalisering og fremmedsprog er 2 emner, som altid har optaget mig meget. Igennem mange år har jeg boet og arbejdet i udlandet, men er altid vendt hjem til Esbjerg.
Siden 1999 har jeg undervist i engelsk, tysk, dansk, kristendom og hjemkundskab på en privat- og en folkeskole.Jeg har været involveret i Comenius- og NordPlus-projekter med hhv. Italien, Island, Norge, Grønland m.v. Derudover har jeg lavet en del eTwinning-projekter både på mellemtrinnet og i overbygningen samt afholdt kurser i denne portal ude på skoler (for grupper på 10 til 35 personer), på UC Syddanmarks læreruddannelse samt på CFU.
Jeg synes, eTwinning er en fantastisk mulighed for skoler, lærere og elever, som på en nem og hurtig måde kan lukke verden ind i klasselokalet. Samtidig kan eleverne bruge deres fremmedsprog i praksis både mundtligt og skriftligt.

International vejleder i Varde Kommune. 

© eTwinning DK

Produceret i samarbejde med

Centre for Undervisningsmidler

Centre for Undervisningsmidler har ansat 30 fagredaktører med solidt kendskab til pædagogik og undervisning til at udvikle fagsiderne til de gymnasiale uddannelser på EMU (STX/HF). Fagsiderne udvikles og vedligeholdes i samarbejde med de faglige foreninger og Undervisningsministeriet.

Se mere om samarbejdet her.

CFU findes også på EMUen. Siderne vedligeholdes af CFU selv - se her. Her kan skolerne søge information om landsdækkende aktiviteter, ligesom man kan finde CFU-centrenes lokale websites.

cfu-v1.png

Tema