eTwinning infoark og pjece

Har du brug for lidt simpelt informationsmateriale på dansk om eTwinning, er der her en A4-flyer og en A5-folder. Download og print til dig selv og kollegerne. Du downloader pdf-filerne under Relaterede links.
To piger og globus
© Ebbe Schultze

Download pdf'erne under Relaterede links.

Produceret i samarbejde med

Centre for Undervisningsmidler

Centre for Undervisningsmidler har ansat 30 fagredaktører med solidt kendskab til pædagogik og undervisning til at udvikle fagsiderne til de gymnasiale uddannelser på EMU (STX/HF). Fagsiderne udvikles og vedligeholdes i samarbejde med de faglige foreninger og Undervisningsministeriet.

Se mere om samarbejdet her.

CFU findes også på EMUen. Siderne vedligeholdes af CFU selv - se her. Her kan skolerne søge information om landsdækkende aktiviteter, ligesom man kan finde CFU-centrenes lokale websites.

cfu-v1.png

Relaterede links

Infoark på en enkelt side med kort overblik over eTwinning, plus links til mere information. Printes på A4. Version opdateret februar 2017.
Folderen på 4 sider indholder: Hvad er eTwinning? Hvorfor arbejde med eTwinning? Hvordan kommer jeg i gang? Hvor kan jeg få hjælp? Farveprintes dobbeltsidigt på A4 som hæfte, der foldes. Version opdateret januar 2017.