Evothings.com

Lav app på computeren og test løbende via testapp, der kan hentes til både iPhone og Android. Apps kodes i JS, HTML og CSS og der er guides til brug af accelerometer, vibration, Beacons, Arduino, Raspberry Pi m.fl.

Evothings tilbyder en enkel måde at udvikle og teste apps kodet i JS, HTML og CSS. Testdevices fobindes til udviklingscomputer via en app og opdateringer i koden slår med det samme igennem på testdevicen. 

Det har fokus på at understøtte Internet of Things ved at tilbyde en række guides (og biblioteker) til at lave apps der kobler op mod Beacons, Raspberry Pi, Arduino, RfDuino... 

Det kan bruges gratis med op til 5 projekter og 2 testdevices på samtidigt af gangen.

Guides

Her er et udvalg af guides, der kan bruges på gymnasialt niveau og som trin for trin giver en grundig introduktion til udvikling i Evothing: 

Se flere guides og tutorials på evothings.com/doc/tutorials

Udgiv apps

Udførlig vejledning til at udgive apps til både Apple Store og Google Play via Apache Cordova build system: evothings.com/doc/build/build-overview

Video fra Youtube bringes efter vores opfattelse i overensstemmelse med siteejernes regler. Skulle der alligevel være ophavsretslige problemer, bedes man henvende sig til EMU-redaktøren (se dennes e-mail-adresse under Baggrundsoplysninger nederst på siden) eller til EMU-redaktionen: info@emu.dk.

Kreditering

Jacob Stenløkke Bendtsen, Redaktør for EMU.dk

Produceret i samarbejde med

Centre for Undervisningsmidler

Centre for Undervisningsmidler har ansat 30 fagredaktører med solidt kendskab til pædagogik og undervisning til at udvikle fagsiderne til de gymnasiale uddannelser på EMU (STX/HF). Fagsiderne udvikles og vedligeholdes i samarbejde med de faglige foreninger og Undervisningsministeriet.

Se mere om samarbejdet her.

CFU findes også på EMUen. Siderne vedligeholdes af CFU selv - se her. Her kan skolerne søge information om landsdækkende aktiviteter, ligesom man kan finde CFU-centrenes lokale websites.

cfu-v1.png