Fysiske eTwinning Events i 2018

Hvilke fysiske eTwinning Events afholdes i 2018? I Danmark og resten af Europa. Her finder du en løbende opdateret oversigt med tid og sted, fag og temaer, klassetrin og info om, hvordan du som dansk eTwinning-lærer eller -pædagog søger om en plads.

Oversigt med de events, vi planlægger at sende danske deltagere til

Denne oversigt opdateres løbende af den danske eTwinning National Support Service (NSS). Vi inkluderer kun de seminarer, workshops, kurser og konferencer, som vi i vores budget har mulighed for at prioritere dansk deltagelse i.

Derfor kan der sagtens være en række andre events rundt omkring i Europa, som ser spændende ud, men som vi ikke har budget til at deltage i.

Læs mere om rammerne for deltagelse i modulet Når du skal rejse med eTwinning

Mail til os i NSS'en hos Styrelsen for It og Læring, STIL, hvis du har spørgsmål. 

Produceret i samarbejde med

Centre for Undervisningsmidler

Centre for Undervisningsmidler har ansat 30 fagredaktører med solidt kendskab til pædagogik og undervisning til at udvikle fagsiderne til de gymnasiale uddannelser på EMU (STX/HF). Fagsiderne udvikles og vedligeholdes i samarbejde med de faglige foreninger og Undervisningsministeriet.

Se mere om samarbejdet her.

CFU findes også på EMUen. Siderne vedligeholdes af CFU selv - se her. Her kan skolerne søge information om landsdækkende aktiviteter, ligesom man kan finde CFU-centrenes lokale websites.

cfu-v1.png

Relaterede links

STIL – Styrelsen for It og Læring er dansk koordinator og fungerer som eTwinning National Support Service (NSS).

Tema