Kvalitetscertifikater og priser

Her er der en oversigt over forskellige moduler, der beskriver eTwinnings kvalitetscertifikater og eTwinning-priserne.

Kvalitetscertifikater og priser

Her er der en oversigt over forskellige moduler, der beskriver eTwinnings kvalitetscertifikater og eTwinning-priserne.

Vinder

Bedst i eTwinning DK i 2017

STIL har som National Support Service for eTwinning udvalgt seks sideordnede prismodtagere i kategorien "Bedst i eTwinning DK i 2017". Stort tillykke! Læs mere om prismodtagerne, projekterne og besøg deres TwinSpace.
Birgitte Herrmann, koordinerende eTwinning-ambassadør
© Birgitte Herrmann

Det nationale kvalitetscertifikat

Har du været med i et spændende og lærerigt eTwinning-projekt, eller har du selv startet et sådant? Så kan du og dine partnere ansøge om et nationalt kvalitetscertifikat, i hvert jeres land. Certifikatet er et bevis på, at projektet har nået en bestemt national og europæisk standard. Af den grund er der to certifikater: Det nationale kvalitetscertifikat og det europæiske certifikat. Her beskrives det nationale kvalitetscertifikat.
Polnische Krone
© Projektet Frieden ist eine Kunst

Bedst i eTwinning DK i 2016

STIL har som National Support Service for eTwinning udvalgt tre sideordnede prismodtagere i kategorien "Bedst i eTwinning DK i 2016". Læs mere om prismodtagerne og begrundelser for tildelingen herunder.
quality label
© European Schoolnet

Kvalitetscertifikater i eTwinning

eTwinning-ambassadørerne Birgitte Herrmann og Lene Yang har lavet beskrivelser af, hvad nationalt og europæisk kvalitetscertifikat er.

Produceret i samarbejde med

Centre for Undervisningsmidler

Centre for Undervisningsmidler har ansat 30 fagredaktører med solidt kendskab til pædagogik og undervisning til at udvikle fagsiderne til de gymnasiale uddannelser på EMU (STX/HF). Fagsiderne udvikles og vedligeholdes i samarbejde med de faglige foreninger og Undervisningsministeriet.

Se mere om samarbejdet her.

CFU findes også på EMUen. Siderne vedligeholdes af CFU selv - se her. Her kan skolerne søge information om landsdækkende aktiviteter, ligesom man kan finde CFU-centrenes lokale websites.

cfu-v1.png

Tema