Læreplan, vejledning og fagkonsulent

Læs om, hvad gymnasiereformen betyder for Naturvidenskabeligt grundforløb på htx og find kontaktoplysninger til fagkonsulenten.

Læreplan og vejledning

Fagkonsulenten

Undervisningsministeriets logo

Fagkonsulenten

Kontaktoplysninger til fagkonsulenten.
Tekstforståelse
© Karin K. Rasmussen og Signe S. Irminger

Faglig læsning i NV - forløb

Forløb med læreroplæg og elevøvelser. Forløbet kan knyttes til et eller flere af de temaer, der undervises i, og til de tekster som eleverne normalt skal læse i NV.
Elever varmer kolbe i fysiklokalet
© Mads Rehder, Syncline Media og Aslak Gottlieb, Medieundervisning.dk

Naturvidenskabeligt Grundforløb (NV), efterår 2017

Erfarings- og materialeindsamling. En arbejdsgruppe nedsat af Undervisningsministeriet har i vinteren 2017-18 indsamlet erfaringer fra 110 skoler på stx og htx efter det første gennemløb af “Naturvidenskabeligt grundforløb” (NV) efter gymnasiereformen 2017. Materialet stilles til rådighed for at støtte skolernes arbejde med implementering af NV i reformen og benyttes på FIP-kurser i naturvidenskabelige fag i foråret 2018.

Reformens centrale temaer

Annegrete Larsen

Nyt grundforløb

Bedre og kortere grundforløb står der som overskrift i den politiske aftale om en gymnasiereform, men hvad betyder det egentlig? Hvad bliver reelt nyt i grundforløbet og hvad er formålet med det? Det forklarer chefkonsulent Jens Refslund Poulsen og kontorchef Annegrete Larsen i videoen herunder. Du kan se hele videoen eller læse nogle af deres svar:
evaluering

Formativ evaluering

Med den nye gymnasiereform skal fokus på feedback og evalueringskultur styrkes yderligere.