Læring

Folkeskolereformen giver mere tid til undervisning og fordybelse i fagene. Antallet af undervisningstimer i fagene er øget, så det i højere grad bliver muligt at udvikle de enkelte fag og inddrage nye og anderledes måder at undervise på.
Elever i undervisningssituation

Her på siden kan du blandt andet læse mere om de nye forenklede Fælles Mål, som er mål for, hvad du som elev skal lære i undervisningen.

Med folkeskolereformen er der også kommet mere fokus på, at din undervisning skal bygge bro mellem bog og virkelighed.

Det kaldes anvendelsesorienteret undervisning og det kan du læse mere om her på siden. Du kan også læse om, hvorfor alle elever i folkeskolen nu skal bevæge sig 45 min. om dagen.       

Folkeskolen

hinkerude

Bevæg dig og lær

Et af målene med folkeskolereformen er, at du skal trives og lære så meget som muligt. Det skal blandt andet ske ved, at din skoledag er længere og mere varieret. Derfor skal alle elever i folkeskolen have motion og bevægelse i 45 minutter om dagen.
solur af træ

Læring du kan bruge

En gammel talemåde siger, at det man hører, det glemmer man, det man ser, det husker man, men det man gør, det forstår man. Der er egentlig ikke noget nyt eller overraskende ved den talemåde, for du kender sikkert mange eksempler på, at du har haft nemmere ved at lære noget, når du selv er aktiv og ikke kun passiv.

Prøver og test

Emneord