M2 - poprock-arrangement: Bastarden ... en ny lærebog

Ny lærebog i poprock-arrangement af Thomas Hammer

Denne bog handler om skriftlig arrangement af poprock-numre for musikfaget på A-niveau.

Bastarden er udgivet på Lindhardt & Ringhof, primært som ebog med indlagt lyd, men kan også bestilles som ”rigtig” bog. Hvis ens skole abonnerer på Gymportalen, er den med i pakken.

Bogen består af to dele, der går i dybden med henholdsvis korarrangement og arrangement for kernen i poprockmusikkens rytmegruppe - bas og trommer.

Bogen gennemgår i et antal mindre afsnit en lang række arrangementsteknikker, der kan læses og gennemgås på flere niveauer.

Stort set alle nodeeksemplerne har tilhørende lydfiler, som afspilles inde i e-bogen. Der er i alt 200 lydfiler i e-bogen.

En mængde supplerende stof, opgaver og forslag til, hvordan bogen kan anvendes, kan findes på denne hjemmeside: http://www.thomashammer.dk/.

Produceret i samarbejde med

Centre for Undervisningsmidler

Centre for Undervisningsmidler har ansat 30 fagredaktører med solidt kendskab til pædagogik og undervisning til at udvikle fagsiderne til de gymnasiale uddannelser på EMU (STX/HF). Fagsiderne udvikles og vedligeholdes i samarbejde med de faglige foreninger og Undervisningsministeriet.

Se mere om samarbejdet her.

CFU findes også på EMUen. Siderne vedligeholdes af CFU selv - se her. Her kan skolerne søge information om landsdækkende aktiviteter, ligesom man kan finde CFU-centrenes lokale websites.

cfu-v1.png

Relaterede moduler

Relaterede links

Her kan du hente opgaver, der er knyttet til bogen, og meget andet.
Her er et link til bogen "Bastarden"