Musikudøvelse - en oversigt

Materiale til musikudøvelse

Blandet inspiration til musikudøvelse

Der er masser materiale til musikudøvelse og meget af det er belagt med rettigheder, så derfor er det begrænset hvad der ligger her. 

Generelt er materialebanken i musiklærerforeningenet godt sted at kigge. Den kræver at du er medlem i Gymnasieskolens musiklærerforening. Du bruger dit medlemsnummer til at logge på.

trommeslager

Sammenspil og eksamen

Musikudøvelse eller sammenspil er en del af eksamen på alle tre niveauer. Her er en opsamling på reglerne omkring eksamen.
sammenspil
© WH

Sammenspil - Spil i kæder

Sammenspil i KÆDER og indstudering i FLOW. Ideer til indstuderingspraksis og eksempler på bearbejdning af numre.
2811_.jpg

Sangskrivning

Sangskrivnings-forløb kan på en spændende måde at integrere praktiske og teoretiske dicipliner.

Produceret i samarbejde med

Centre for Undervisningsmidler

Centre for Undervisningsmidler har ansat 30 fagredaktører med solidt kendskab til pædagogik og undervisning til at udvikle fagsiderne til de gymnasiale uddannelser på EMU (STX/HF). Fagsiderne udvikles og vedligeholdes i samarbejde med de faglige foreninger og Undervisningsministeriet.

Se mere om samarbejdet her.

CFU findes også på EMUen. Siderne vedligeholdes af CFU selv - se her. Her kan skolerne søge information om landsdækkende aktiviteter, ligesom man kan finde CFU-centrenes lokale websites.

cfu-v1.png

Relaterede links

Anders Aare har jeg genåbnet sin hjemmeside "Musik-og-tekst.dk", som primært er en samling af sammenspilsarrangementer (ca. 500) og rockanalyse (ca. 100). Hjemmesidens materialebank kræver brugernavn og kode, som man kan få tilsendt ved at skrive til: anders@musik-og-tekst.dk.

Emneord