Oversigt over introduktion til fagene

På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål, læseplan og vejledning for alle fagene.

Folkeskolens formålsparagraf (1)

Folkeskolens formålsparagraf

Løbende børn
Folkeskolens formål i folkeskoleloven, i daglig tale ”folkeskolens formålsparagraf”, beskriver visionen for folkeskolen og udstikker mål og idealer, som skal være ledende for skolens dagligdag. Folkeskolens formålsparagraf, som den ser ud i dag, blev formuleret i 1975 og er blevet præciseret i 1993 og senest i 2006.

Fælles Mål (1)

Børnehaveklassen (1)

Børnehaveklassen – Fælles Mål, læseplan og vejledning

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål, læseplan og vejledning for børnehaveklassen. Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Humanistiske fag (16)

Arbejdskendskab valgfag - Fælles Mål, læseplan og vejledning

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål, læseplan og vejledning for valgfaget arbejdskendskab. Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Dansk - Fælles Mål, læseplan og vejledning

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål, læseplan og vejledning for faget dansk. Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Engelsk - Fælles Mål, læseplan og vejledning

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål, læseplan og vejledning for faget engelsk. Målene findes både i printvenlig pdf- vesion og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Fransk - Fælles Mål, læseplan og vejledning

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål, læseplan og vejledning for faget fransk. Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Fransk valgfag - Fælles Mål, læseplan og vejledning

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål, læseplan og vejledning for valgfaget fransk. Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Historie - Fælles Mål, læseplan og vejledning

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål, læseplan og vejledning for faget historie. Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Kristendomskundskab - Fælles Mål, læseplan og vejledning

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål, læseplan og vejledning for faget kristendomskundskab. Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Modersmålsundervisning - Fælles Mål, læseplan og vejledning

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål, læseplan og vejledning for faget modersmålsundervisning. Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Samfundsfag - Fælles Mål, læseplan og vejledning

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål, læseplan og vejledning for faget samfundsfag. Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Spansk valgfag - Fælles Mål, læseplan og vejledning

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål, læseplan og vejledning for faget 1-årigt spansk valgfag. Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Tysk - Fælles Mål, læseplan og vejledning

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål, læseplan og vejledning for faget tysk. Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Tysk valgfag - Fælles Mål, læseplan og vejledning

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål, læseplan og vejledning for valgfaget tysk. Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Vis alle Vis færre

Naturfag (5)

Biologi - Fælles Mål, læseplan og vejledning

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål, læseplan og vejledning for faget biologi. Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Fysik/kemi - Fælles Mål, læseplan og vejledning

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål, læseplan og vejledning for faget fysik/kemi. Målene findes både i printvenlig pdf- vesion og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Geografi - Fælles Mål, læseplan og vejledning

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål, læseplan og vejledning for faget geografi. Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Matematik - Fælles Mål, læseplan og vejledning

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål, læseplan og vejledning for faget matematik. Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Natur/teknologi - Fælles Mål, læseplan og vejledning

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål, læseplan og vejledning for faget natur/teknologi. Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Vis alle Vis færre

Praktiske/musiske fag (13)

Billedkunst - Fælles Mål, læseplan og vejledning

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål, læseplan og vejledning for faget billedkunst. Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Billedkunst valgfag - Fælles Mål, læseplan og vejledning

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål, læseplan og vejledning for valgfaget billedkunst. Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Drama valgfag - Fælles Mål, læseplan og vejledning

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål, læseplan og vejledning for valgfaget drama. Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Filmkundskab valgfag - Fælles Mål, læseplan og vejledning

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål, læseplan og vejledning for valgfaget fimkundskab. Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Håndværk og design - Fælles Mål, læseplan og vejledning

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål, læseplan og vejledning for faget håndværk og design.Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Idræt - Fælles Mål, læseplan og vejledning

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål, læseplan og vejledning for faget idræt. Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Madkundskab - Fælles Mål, læseplan og vejledning

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål, læseplan og vejledning for faget madkundskab. Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Madkundskab valgfag - Fælles Mål, læseplan og vejledning

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål, læseplan og vejledning for valgfaget madkundskab. Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Medier valgfag - Fælles Mål, læseplan og vejledning

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål, læseplan og vejledning for valgfaget medier. Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Musik - Fælles Mål, læseplan og vejledning

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål, læseplan og vejledning for faget musik.Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Musik valgfag - Fælles Mål, læseplan og vejledning

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål, læseplan og vejledning for valgfaget musik. Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Vis alle Vis færre

Obligatoriske emner (3)

Færdselslære - Fælles Mål, læseplan og vejledning

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål, læseplan og vejledning for emnet færdselslære. Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Uddannelse og job - Fælles Mål, læseplan og vejledning

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål, læseplan og vejledning for emnet uddannelse og job. Målene findes både i printvenlig pdf- vesion og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Fag i 10.klasse (12)

Byggeværksted – Fælles Mål og læseplan

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål og læseplan for valgfaget byggeværksted. Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Iværksætter – Fælles Mål og læseplan

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål og læseplan for valgfaget iværksætter. Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Jordbrug – Fælles Mål og læseplan

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål og læseplan for valgfaget jordbrug. Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Madværksted – Fælles Mål og læseplan

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål og læseplan for valgfaget madværksted. Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Metal og motorværksted – Fælles Mål og læseplan

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål og læseplan for valgfaget metal/motorværksted. Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Naturfag – Fælles Mål og læseplan

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål og læseplan for valgfaget Naturfag. Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Produktudvikling og formgivning – Fælles Mål og læseplan

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål og læseplan for valgfaget produktudvikling og formgivning. Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Serviceværksted – Fælles Mål og læseplan

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål og læseplan for valgfaget serviceværksted. Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Sundhed og sociale forhold – Fælles Mål og læseplan

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål og læseplan for valgfaget sundhed og sociale forhold. Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Teknologi og kommunikation – Fælles Mål og læseplan

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål og læseplan for valgfaget teknologi og kommunikation. Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Teknologiværksted – Fælles Mål og læseplan

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål og læseplan for valgfaget teknologiværksted. Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Virksomhedsfag – Fælles Mål og læseplan

Tandhjul
På denne side finder du fagformål, introduktion, Fælles Mål og læseplan for valgfaget virksomhedsfag. Målene findes både i printvenlig pdf-version og i excel-version, hvor målene kan eksporteres, fx til en årsplan.

Vis alle Vis færre

Tværgående emner (2)

It og medier - vejledning

Ikon for vejledning
På denne side finder du vejledningen til det det tværgående tema It og medier. Vejledningen indeholder blandt andet en beskrivelse af undervisningens tilrettelæggelse og indhold og en uddybning af fagets kompetenceområder.

Relaterede links

Fælles Mål-webservicen giver adgang til de faglige tekster til folkeskolens fag og emner.