Samarbejde mellem skoler og virksomheder i udskolingen

Her kan du finde KL, DI og Undervisningsministeriets pjecer og cases om samarbejde mellem skoler og virksomheder i udskolingen.
Elev og lærer på virksomhed

Når skoler samarbejder med virksomheder, kan undervisningen både blive mere varierende og motiverende for eleverne samtidig med, at de kan få øjnene op for nogle af de mange muligheder, der er for videre uddannelse og job. Samtidig kan virksomhederne få nye ideer og input til deres arbejde og vise eleverne mulighederne for videre uddannelse inden for deres felt.

Nedenfor finder du links til to pjecer målrettet henholdsvis skoler/kommuner og virksomheder, der giver gode råd og ideer til, hvordan man kan skabe et godt og meningsgivende samarbejde.

Desuden finder du en samling af cases fra hele Danmark, der giver konkrete eksempler på, hvordan samarbejdet kan gribes an.

Pjecerne og casesamlingen er forløbere for et udvidet inspirations- og vejledningsmateriale om skole-virksomhedssamarbejde i udskolingen, der snart udgives.

Materialet vil være målrettet både virksomheder, lærere og pædagogisk personale på skolerne, skoleledelserne og kommunalforvaltningerne.

Se casene i højrespalten her på siden.

Materialet er produceret af Deloitte for KL, Dansk Industri og Undervisningsministeriet.

Del af pakke